Calitate și competență, capitalul de dezvoltare continuă a Heberger România

Publicat pe 7 Ianuarie 2019
Heberger România este o companie care face parte din grupul Heberger, o companie de top în domeniul construcțiilor, din Germania.

Înființată în 2004, a încercat pe parcursul timpului să demonstreze că și pe piața românească de construcții putem vorbi de calitate la cel mai înalt nivel. 

De altfel, calitatea și competența a fost capitalul de dezvoltare continuă a Heberger România. Reprezentanții companiei au încercat constant să-și pregătească cât mai bine angajații, deoarece au fost conștienți că o relație pe termen lung cu un client depinde de performanța fiecărui angajat.

S-au străduit să devină pe zi ce trece mai buni pentru a satisface pe deplin cerințelor tuturor celor care apelează la serviciile lor.

Heberger este compania care proiectează și realizează construcții și unități de producție, clădiri comerciale, industriale, rezidențiale, instituții publice cu înalt nivel de expertiză.

Echipa sa se bazează pe un parteneriat de încredere și pune la dispoziția clienților o gamă largă servicii, sfătuindu-i în toate aspectele legate de proiect chiar înainte de a începe planificarea proiectului.

De asemenea, este alături de clienți până la finalizarea proiectului, ajutându-i cu tot ceea ce este nevoie. Aceștia beneficiază permanent de experiența îndelungată a experților companiei și de cele mai bune inovatoare soluții pentru optimizarea în mod corespunzător.

În plus, datorită cooperării strânse și a unui abordări know-how, specialiștii Heberger reușesc să reducă costurile proiectului și să scurteze realizarea sa.

Având în vedere că echipa Heberger este alcătuită din experți din domenii diverse, se poate concentra exact pe ceea ce clienții au nevoie. Iar acest lucru o diferențează de concurență.

Cerințele în ceea ce privește companiile de construcții sunt din ce în ce mai multe și mai mari. Este și normal. În ultimii ani acest domeniu a cunoscut o dezvoltare fulminantă.

Au avut loc construcții de tot felul. S-au construit clădiri comerciale, clădiri industriale, clădiri rezidențiale, au avut loc renovări ale unor clădiri importante din timp de vedere istoric.

În acest caz, estetica arhitecturală și funcționalitatea formează un tot care trebuie să fie în permanență reproiectat, în special atunci când vine vorba de proiecte de construcție la scară largă. Tocmai în acest moment calitatea și competența își spun cuvântul.

Clădiri ca cele amintite mai sus nu pot fi construite decât de o echipă competentă al cărei atuu esențial este garanția calității.

Pe de altă parte, trăim într-o perioadă în care concurența în acest domeniu este acerbă. În aceste condiții Heberger are succes deoarece are abilitatea de a înțelege clientul și dorințele sale și are o continuă dorința de a inova, de a oferi partenerilor lucruri noi, ceea ce este un lucru fantastic.

Cu toții știm că pentru a atrage atenția clienților trebuie să inovezi, să le oferi servicii sau produse pe care nu le-au întâlnit în altă parte. Totodată acestea trebuie să satisfacă cerințele timpului și, în felul acesta, nevoile oamenilor.

Heberger consideră că angajații buni sunt cei care decid succesul companiei. Din acest motiv, prin încredere, apreciere mutuală, educație continuă și condiții de muncă atractive, creează condiții pentru angajați satisfăcuți care, la rândul lor contribuie prin munca depusă la satisfacerea clienților.

Calitatea și competență de care dă dovadă Heberger România în fiecare clipă, reprezintă o gură de aer pe piața românească de construcții și totodată un imbold pentru investiții mărețe.

Cu fiecare proiect pe care îl realizează demonstrează că pot mai mult, iar cei care au colaborat pe termen mai lung sau mai scurt cu Heberger s-au convins că această companie le-a oferit mai mult decât le-a promis.

Nimic nu este mai important decât să primești mai mult decât ți s-a promis, adică calitate la superlativ.

Vreți să investiți pe piața românească de construcții? Aveți o idee interesantă, considerați că aveți suficient capital pentru a o implementa, nu mai zăboviți. Contactați reprezentanții Heberger România pentru a vă oferi toate detaliile privind o eventuală colaborare.

Veți vedea că totul este relativ simplu când ai lângă tine o companie care înainte de toate pune accent pe angajament, eficiență și punctualitate în managementul proiectului din faza de proiectare până la cea de livrare. Face acest lucru deoarece și-a obișnuit clienții cu calitate germană la cel mai înalt nivel.

Alegeți Heberger România pentru un rezultat mai mult decât satisfăcător!


OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →