Camere de supraveghere wireless – Modele variate la preturi accesibile

Publicat pe 20 Iunie 2017
Domeniul de supraveghere video a evoluat foarte mult in ultimii ani gratie tehnologiilor avansate si cererii tot mai mari venite de la clienti, astfel ca in prezent avem acces la o gama diversificata de echipamentele de inregistrare si camerele video deosebit de performante.

E-camere.ro va asteapta cu o serie de optiuni moderne, printre care si camere de supraveghere wireless. Aceste camere ofera aceleasi imagini calitative, insa nu mai au nevoie de cabluri si numeroase alte accesorii pentru a functiona. Prin urmare, ele reprezinta alegerea ideala pentru cei ce isi doresc un montaj rapid, lipsit de componente inestetice.

Supravegherea cu camere wireless – Tehnologie pentru un viitor mai sigur

Piata sistemelor de supraveghere video wireless pare reprezinta un domeniu ce mai poate fi exploatat din punct de vedere tehnlogic, mai ales la noi in tara. Conform studiilor efectuate de catre specialistii din strainatate, se pare ca sistemele de supraveghere wireless vor inregistra vanzari mai mari cu pana la 21%, un procent destul de important in comparatie cu camerele de supraveghere cu fir. De asemenea, datele arata ca tot mai multe companii din toata lumea se indreapta catre camerele de tip wireless, ceea ce inseamna ca si preturile acestora vor scadea.

Costul unei astfel de investitii intr-un sistem wireless va fi mai mic pentru utilizatori, iar gama de modele va fi si mai variata, la fel si numarul marcilor producatoare. De exemplu, in prezent exista producatori importanti de camere wireless precum Cisco System , Bosch Secyurity, Eagle-Eye Tech sau HikVision Digital, care continua sa aduca imbunatatiri si inovatii in ceea ce priveste dezvoltarea unor noi dispozitive wireless. De ce vor alege tot mai multi oameni camere wireless? Pentru ca sunt usor de instalat si intretinut si au functii la fel de avansate precum cele clasice.

E-camere.ro , magazinul ideal de unde puteti achizitiona camere wireless

Camerele de supraveghere de tip wireless nu sunt doar usor instalat si mutat dintr-un loc in altul, ci si mai estetice, deoarece nu sunt prevazute cu fire si calburi greu de mascat. Un alt avantaj al acestei tehnologii este comunicarea in ambele sensuri, adica de la retea la camera si invers, totul fiind posibil datorita celor mai noi tehnologii. Imaginile inregistrate sunt de inalta calitate si au o claritate impecabila indiferent ca este zi sau noapte. Mai mult de atat, aceste dispozitive beneficiaza de un semnal excelent, care vor depasi in viitor distantele si de 200-300 de metri.

Alege modelul potrivit de camera video!

E-camere.ro va ajuta sa puneti bazele unui sistem de supraveghere performant, care sa va apere caminul si familia, precum si biroul si afacerea. De aici puteti achizitiona camere de supraveghere fara fir, disponibile intr-o gama variata de modele, la preturi competitive. Acestea dispun de cele mai noi tehnologii si functii si ofera imagini calitative, cu ajutorul carora puteti supraveghea orice zona de interes. In plus, beneficiati de garantie de pana la 3 ani, transport gratuit la anumite comenzi si desigur, consultanta tehnica gratuita prin telefon.

Pentru mai detalii sau comenzi, accesati www.e-camere.ro.

Vanzari

Tel: 0767 390 475

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →