Camere supraveghere video – siguranta, performanta si functionalitate prin intermediul E-camere.ro

Publicat pe 12 Iunie 2017
Eficienta sistemelor de supraveghere video este general recunoscuta si toata lumea poate sa afirme cat de multe avantaje ofera.

Dar ceea ce conteaza cel mai mult in momentul achizitionarii unei camere supraveghere video este modul de alegere al acestora. E-camere.ro vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra, oferind o gama diversificata de camera de supraveghere si accesorii aferente pentru a putea pune la punct intreg sistemul.

Calitati si medii de stocare pentru camere supraveghere video

In orice companie, decizia de a achizitiona camere supraveghere video este responsabilitatea departamentului de IT dar, in cazul unei persoane fizice decizia de achizitie se face pe baza informatiilor culese din diverse surse. Tocmai de aceea este deosebit de important sa se cunoasca cele mai importante caracteristici care insotesc produsul incepand de la detalii tehnice pana la estetica, instalare si modalitati de functionare.

E-camere.ro pune la dispozitia dumneavoastra camere supraveghere video performante, care indeplinesc urmatoarele caracteristici:

Sunt echipamente performante ce pot capta imagini de calitate indiferent de conditiile meteo

Sunt construite special pentru a nu permite prafului sau apei sa ajunga la lentila sau la structura electronica interioara

Pot sa fie echipate si cu mecanisme de actionare de la distanta astfel incat sa fie focalizate catre un anumit punct de interes

Sunt dotate si cu senzori infrarosii pentru a putea capta imaginea pe timp de noapte .

Medii de stocare si solutii performante numai prin intermediul E-camere.ro

Mediile de stocare reprezinta o parte importanta a acestor camere supraveghere video intrucat fara aceasta nu este posibila pastrarea imaginilor preluate. Oferim solutii performante de stocare tip DVR, NVR sau HDD. Sistemele tip DVR (Digital Video Recorder) sunt cele mai comune medii de stocare. Se pot monitoriza imaginile atat vizual cat si auditiv, astfel incat este mai mult control asupra securitatii intregului perimetru.

 Sistemele de stocar tip NVR (Network Video Recorder) este destinat mai mult spatiilor mari asa cum sunt spatiile comerciale sau depozitele. Desigur, aceasta modalitate de stocare si preluare a imaginii se poate realiza pe reteaua interna de date proprie a sediului. Transferul fisierelor ce contin inregistrarile se face cu o viteza destul de mare, de ordinul sutelor de megabytes pe secunda.

 Un alt tip de stocare este cel HDD, sau pe hard disk asa cum este cunoscut de multi. Prin intermediul acestei metode puteti sa stocati imaginile captate de aceste camere supraveghere video pentru mult timp si in siguranta.

 Drept urmare, specialistii de la E-camere.ro va stau la dispozitie cu expertiza tehnica necesara precum si cu consultanta specializata prin intermediul careia fiecare beneficiar se poate bucura de solutii performante si de succesul implementarii camerelor de supraveghere.

 Siguranta este una dintre cele mai importante calitati pe care le ofera aceste camere supraveghere si pentru a profita de cele mai bune oferte puteti sa accesati website-ul companiei www.e-camere.ro sau sa sunati la unul dintre numerele de telefon 0765 487 387 sau 0767 390 475. Un specialist va prelua solicitarea dumneavoastra si va va oferi solutii in cel mai scurt timp posibil.

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!