Camere video profesionale la cele mai bune preturi. Afla cum sa faci o investitie pe termen lung cu o suma minima

Publicat pe 27 Februarie 2019
Gama de camere de supraveghere video este variata, iar preturile difera in functie de specificatiile tehnice si producator, insa, daca iti doresti o astfel de camera, este important sa stii ca ai de unde sa alegi produse la preturi convenabile.

Camere video profesionale la cele mai bune preturi

Pretul unei camere video profesionale depinde de mai multi factori, printre care complexitatea structurii acesteia, calitatea rezolutiei, numarul functiilor pe care le are si accesoriile ce o insotesc.

Chiar daca o astfel de camere de supraveghere video profesionala poate fi extrem de ieftina, acesta ajunge, de multe ori, chiar si la cateva mii de lei.

Camerele – cele mai importante componente ale unui sistem de supraveghere

O camera profesionala de supraveghere este compusa din lentila si utilizeaza mai multe tipuri de tehnologii de inregistrare, printre care cele mai cunoscute sunt AHD Analogica, HDCVI, HDTVI, infrarosu si functii filtru IR Mecanic, Infrarosu Inteligent, DNR.

Dincolo de aceste functii si componente, este bine de stiut ca indiferent de pretul camerei, aceasta trebuie neaparat sa aiba specificatii separate pentru a fi utilizata in interior sau exterior. Practic, exista camere de supraveghere concepute special pentru interior, ceea ce inseamna ca acestea nu vor functiona adecvat in spatiile din exterior si invers. Camerele ce pot fi instalate atat in afara cladirilor, cat si in interiorul acestora sunt mai costisitoare.

Sisteme de supraveghere video cu camere wireless

Sunt o inventie care se bucura de cea mai mare popularitate in prezent, fiind usor de instalat si de utilizat. Trebuie luat in calcul faptul ca, desi sunt mai eficiente decat cele cu fir, supravegherea pe care acestea o ofera este conditionata de conexiunea la internet.

Sisteme de supraveghere cu camere analoge

Poate credeti ca aceste tipuri de sisteme sunt pe cale de disparitie, insa se pare ca aparitia celor cu camere de supraveghere wireless nu a afectat nici pe departe existenta lor pe piata. Dimpotriva, acestea continua sa fie in topul preferintelor celor care folosesc sau doresc sa foloseasca sisteme de supraveghere pentru locuinta sau birou.

Motivul este simplu de intuit si reprezentat de faptul ca odata ce ai instalat un astfel de sistem este mai usor sa continui sa il folosesti. In plus, acestea sunt foarte rezistente si functioneaza fara probleme pentru o perioada mare de timp.

Un alt argument adus in favoarea sistemelor cu camere analoge este, bineinteles, pretul. Pentru cineva care nu doreste sa investeasca intr-o camera IP, un sistem cu o camera analoga este cea mai buna solutie. Este de preferat ca un astfel de sistem sa existe in toate locuintele, din motive de siguranta. De aceea, preturile difera, iar sistemele de supraveghere devin accesibile pentru toata lumea.

Unde amplasezi sistemul de supraveghere video?

Este recomandat ca sistemul de supraveghere sa fie amplasat intr-un loc in care sa poata surprinde cat mai multe imagini relevante, de preferat in locuri cu trafic, dar, in acelasi timp, sa fie ascunse de vazul tuturor.

Achizitia perfecta pentru siguranta ta si a celor dragi

E-camere.ro este un magazin online in care gasesti aici camere   video profesionale la preturi accesibile, beneficiind de trei ani garantie, transport gratuit pentru orice comanda mai mare de 499 lei, precum si de suport tehnic gratuit, atat pentru instalarea camerei, cat si pentru posibilele probleme tehnice care ar putea aparea in functionarea acestora.

Date de contact:

Email: vanzari@e-camere.ro

Telefon: 0767 390 475

Website: www.e-camere.ro

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →