Cand stii ca ai nevoie de o masina noua si de unde o cumperi? Deciziile perfecte pentru un confort sporit

Publicat pe 15 Noiembrie 2018
Iarna merita sarbatorita intr-un mod special, mai ales atunci cand vorbim de luna cadourilor. Tu te-ai decis: anul acesta, cadoul tau e cel al intregii familii, o masina pe care o achizitionezi pentru voi toti si care sa va duca in noi calatorii impreuna.

 Daca bugetul nu va permite sa acizitionati o masina noua, atunci ai o alternativa: masini de vanzare second hand.

Iata unul din motivele trebuie sa stii ca meriti mai mult. In spatele unei asemenea decizii de moment sunt o multime de factori care pot contribui la necesitatea acestei investitii.

Iata cativa dintre potentialii factori motivanti:

1. Costul combustibilului si consumul

Actuala masina de familie are un consum crescut? Atunci cand circulati in zona urbana, pentru activitatile recurente de zi cu zi : la serviciu, la gradinta sau la scoala copiilor, la rude sau prieteni, stii deja ca ai un buget alocat din salariu pentru combustibil. Daca consumul se mentine la fel de crescut chiar si pe drumurile lungi, cum ar fi in timpul vacantelor, atunci cand vizitezi alte orase sau dai o fuga pana la tara, atunci poate ca ar fi momentul ideal sa te gandesti sa economisesti printr-o investitie care isi poate amortiza costurile. Vei simti diferenta atunci cand calatoriile si deplasarile de zi cu zi nu vor mai fi atat de costisitoare.

2. Costurile de intretinere

Se spune si e adevarat: orice masina trebuie intretinuta cu atentie, iar orice sofer stie cand e timpul pentru mici interventii la mecanic, „ajustari” care contribuie la durata de viata a masinii. Principiul „mai bine previi, decat sa tratezi” se aplica si in lumea auto, acolo unde schimbarea unei piese la timp poate face diferenta in costurile de intretinere. Daca problemele persista, iar vizitele la mecanic devin tot mai dese, atunci ia in considerare achizitionarea unei alte masini, dar nu fara a te asigura ca nu te vei ivi de acelasi probleme. Uneori, insusi modelul si tipul masinii poate dicta micile sensibilitati. Informeaza-te!

3. Functionalitatile si nevoile tale

Aparitia unui nou copil in familia voastra poate fi o noua nevoie care impune schimbarea masinii si achizitionarea uneia de dimensiuni mai mari, sau plecarea copilului la facultate, la polul opus. Motivele sunt multiple, plecand de la dimensiuni, pana la functionalitati, in functie de momentul respectiv si nevoile pe care le aveti in perioada de timp viitoare. Scopul dicteaza mijloacele... inclusiv cele de transport!

Trei factori definesc motivele ce stau la baza achizitionarii unei noi masini, insa lista este una lunga si depinde intotdeauna de personalitatea fiecaruia. Sigur vei recunoaste momentul oportun!

De unde achizitionezi o masina second hand?

Momentul oportun e chiar acum? Noi iti venim in ajutor cu o recomandare: autogeist.ro, piata de masini de care ai nevoie pentru ca decizia ta sa devina mult mai usoara, iar procesul de cumparare unul facil. Dincolo de a fi una dintre pietele clasice de masini, platforma online autogeist.ro se remarca aici  prin parteneriatele multiple cu finantatori de incredere si asocierea cu branduri arhicunoscute. De la finantarea garantata pentru persoane fizice cu venituri scazute sau pentru societati nou infiintate, si pana la reduceri, cum ar fi cele de Black Friday, beneficiile sunt diverse, multiple si chiar unice in acest domeniu.

Alege masina pe care o doresti si bucura-te de calatoriile familiei tale!

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →