Canon extinde gamele i- SENSYS și MAXIFY

Publicat pe 19 Martie 2021
Canon anunţă astăzi extinderea gamei premiate i-SENSYS şi a gamei MAXIFY, care include acum primul model MAXIFY cu tehnologie MegaTank cu rezervor de cerneală reîncărcabil. Pe măsură ce nevoile clienţilor şi ale mediilor de lucru evoluează, Canon este hotărât să ajute companiile să fie cu un pas înaintea schimbărilor. Atât i-SENSYS MF832Cdw, cât şi MAXIFY GX6040 şi GX7040 au fost gândite pentru productivitate, colaborare şi eficienţă şi pot avea multiple utilizări în diferite spaţii de lucru. Echipamentele adăugate recent în portofoliul extins Canon oferă companiilor garanţia că pot găsi soluţiile robuste şi fiabile de care au nevoie, indiferent că au angajaţi care lucrează de acasă, din birouri mici sau în spaţii comune.

Eficientizarea productivităţii

Birourile mici şi huburile comune devin noul mediu de lucru, iar companiile au nevoie de toate funcţiile unui echipament de top pentru un număr mai mic de utilizatori. Modelul i-SENSYS MF832Cdw se adaptează acestor tendinţe şi completează gama i-SENSYS cu tehnologie laser color superioară, oferind materiale imprimate cu aspect profesional, gata de utilizare. Cu viteze de imprimare color de până la 38ppm şi viteze de scanare de până la 150ipm, acesta este cel mai rapid echipament din gama sa şi oferă volume mari de imprimare şi scanare. Capacitatea maximă de 2.300 de coli reduce timpul necesar pentru realimentare cu hârtie, iar ecranul tactil de 7 inchi a fost gândit pentru utilizare simplă, având numeroase scurtături şi funcţii care pot fi personalizate. Echipamentul i-SENSYS MF832Cdw poate fi folosit cu coli de format A4, A5, A5R şi A6 şi este ideal pentru birourile mici.

Oferind copiere şi scanare rapidă într-un design compact, modelele MAXIFY GX6040 şi GX7040 imprimă materiale la calitate profesională folosind un sistem cu cerneală pe bază de pigment în patru culori. Noile echipamente sunt primele din gamă cu tehnologie MegaTank cu rezervoare de cerneală reîncărcabile. Acestea sunt mai uşor de întreţinut şi de folosit şi au un ecran tactil LCD de 2,7 inchi care poate fi personalizat. Capacitatea extinsă de alimentare cu hârtie de până la 600 de coli şi cartuşul de mentenanţă care poate fi schimbat de utilizator elimină nevoia de a trimite imprimanta la service. Acestea, împreună cu capacitatea de imprimare foarte mare, atingând volume de până la 14.000 de pagini cu un set de recipiente de cerneală color, ajută la reducerea semnificativă a perioadei de inactivitate. Canon îşi respectă promisiunea de a oferi tehnologii care sunt întotdeauna cu un pas înaintea nevoilor clienţilor, astfel că ambele echipamente MAXIFY sunt compatibile cu diverse aplicaţii media, de la plicuri la bannere lungi (1,2 m). Noile modele MAXIFY GX cu posibilitate de realimentare pot fi folosite în numeroase domenii, precum retail, domeniul medical, educaţie, imobiliare şi ospitalitate, unde este nevoie de imprimante compacte care să fie folosite în spaţii comune.

Colaborare indiferent de locul în care vă aflaţi

Mediile de lucru hibride sunt tot mai folosite, iar echipamentele de birou trebuie să ofere opţiuni de colaborare pentru utilizatorii care au nevoie să poată imprima oriunde s-ar afla. Atât i-SENSYS MF832Cdw, cât şi MAXIFY GX6040/GX7040 oferă conectivitate inteligentă şi posibilitatea de monitorizare, gestionare şi operare la distanţă pentru a asigura funcţionarea neîntreruptă a activităţilor. Utilizatorii de MAXIFY pot imprima, scana, copia şi se pot conecta în cloud prin aplicaţia Canon PRINT, iar echipamentul este compatibil cu software-ul şi platformele de tehnologie existente, inclusiv AirPrint şi Mopria.

De asemenea, i-SENSYS MF832Cdw oferă compatibilitate cu Universal Print by Microsoft pentru imprimare simplă şi sigură din cloud şi pentru fluxuri de lucru îmbunătăţite. Noul echipament oferă multiple funcţii de securitate, fiind ideal pentru utilizare chiar şi în instituţii cu grad ridicat de securitate, precum domeniul bancar, sănătate şi finanţe. McAfee Embedded Control monitorizează continuu ameninţările, iar comenzile pentru administrator îmbunătăţesc autentificarea la echipament.

Imprimare la costuri reduse

Toate companiile lucrează acum cu bugete reduse şi au nevoie ca investiţiile în domeniul imprimării să fie cât mai eficiente. Imprimantele Canon au un consum redus de energie şi optimizează utilizarea hârtiei şi a consumabilelor. Funcţia de oprire programată a modelului i-SENSYS MF832Cdw asigură funcţionarea eficientă a acestuia.

Pentru utilizatorii echipamentelor MAXIFY, care au volume de imprimare mari, tehnologia Canon MegaTank cu realimentare le oferă o soluţie pentru eficientizarea resurselor, iar aceştia pot imprima volume mari în mod eficient şi pot reduce costul total de deţinere în medie cu 85% cu Canon MegaTank, faţă de top 10 imprimante Inkjet şi Laser .

Costul redus de imprimare a unei pagini şi recipientele de cerneală cu capacitate mare reduc nevoia de realimentare. Totodată, modul economic reduce consumul de cerneală şi oferă companiilor un randament la imprimare cu 50% mai bun, de până la 21.000 de pagini , faţă de modurile de imprimare standard. Datorită consumului de energie scăzut al echipamentelor cu jet de cerneală se reduce costul total de utilizare.

Petronius Secăreanu, Director General al Canon România: „În lunile următoare, spaţiile de lucru hibride sau de lucru la distanţă vor continua să evolueze, iar noi ne vom asigura că tehnologia noastră evoluează în pas cu vremurile. Imprimantele lansate astăzi reprezintă mai mult decât răspunsul la nevoile mereu în schimbare ale clienţilor noştri – acestea sunt dovada angajamentului nostru de a oferi o soluţie pentru fiecare nevoie, fie că sunteţi un utilizator care lucrează în biroul de acasă, ori colaboraţi într-un spaţiu hibrid sau într-un hub.

„Nevoia companiilor de a imprima rapid, eficient şi în siguranţă rămâne o cerinţă de bază în noul mediu de lucru. Suntem încrezători că şi de data aceasta, clienţii noştri vor avea la îndemână tehnologia superioară Canon care îi va ajuta să eficientizeze la maxim investiţiile şi să îşi pregătească birourile pentru viitor, indiferent cum va arăta acesta.“

Pentru mai multe informaţii despre Canon MAXIFY GX6040 şi GX7040, accesaţi:

https://www.canon.ro/printers/maxify-gx6040/

                                                                                                                                                                                        https://www.canon.ro/printers/maxify-gx7040/

Domenii: Afaceri

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!