Caracteristicile tehnice ale sistemelor de supraveghere video

Publicat pe 6 Ianuarie 2020
Sistemele de supraveghere video sunt una dintre cele mai ingenioase invenții. Ele fac legătura dintre un bun material spre exemplu și proprietarul său, atunci când între ei există distanțe extrem de mari.

Supravegherea video ne permite să observăm în amănunt tot ce se întâmplă cu lucrurile noastre atunci când suntem plecați, dar și ce se întâmplă pe timp de noapte. Eficiența sistemelor de supraveghere video depinde foarte mult de maniera în care acestea sunt construite, dar și de producător – cel care creează modelul în cauză după propriile standarde în ceea ce privește calitatea.

Din ce este compus un sistem de supraveghere video?

Un sistem de supraveghere video este compus din 2 elemente cu rol principal. Ele funcționează simultan pentru ca beneficiarul să poată fi sigur că bunurile sale sunt sub supraveghere continuă. Altfel spus, cele două componente ale unui sistem de supraveghere video sunt camerele video și DVR-ul sau NVR-ul.

Pe lângă aceste două elemente principale, sistemul de supraveghere video mai dispune și de alte componente secundare care îi susțin funcționarea non-stop. Un prim element secundar este hard-disk-ul. Acesta trebuie montat în interiorul DVR-ului sau NRV-ului. Rolul său este să stocheze informațiile pe care le primește de la camerele de supraveghere – perioada de stocare diferă de la un hard-disk la altul, totul ține de capacitatea de stocare a acestora.

Multe persoane aleg să atașeze la DVR sau NVR un HDD în locul hard-disk-ului. Motivul este unul simplu – HDD-ul poate stoca o cantitate mai mare de informații, practic poate păstra pentru o perioadă mai lungă de timp istoricul întâmplărilor. El poate face asta lucru chiar și până la 2 săptămâni – depinde, la fel, de spațiul de stocare de care dispune.

Diferența dintre DVR și NVR

Aici totul ține de tipul camerelor cu care sunt compatibile aceste două elemente. DVR-ul este compatibil cu camerele de supraveghere CVS, AHD, TVI, HDCVI, iar NVR-ul doar cu cele IP. Toate aceste tipuri de camere de supraveghere enunțate anterior reprezintă o clasificare în functie de tehnologia pe care o înglobează.

Alte elemente secundare ale unui sistem de supraveghere video sunt cablurile și mufele speciale pentru conexiunea, dar și videobaloanele, mufele BNC și alimentatoarele.

În atenția publicului de pretutindeni – sistemele de supraveghere video de la Skut

Dacă sunteți în căutarea unui sistem supraveghere video, la SKUT Romania cu siguranță găsiți produsele potrivite, pliate întocmai pe propiul buget, dar și pe propriile exigențe. Skut.ro este magazinul online din care se pot achiziționa sisteme de supraveghere video de calitate, de la producători renumiți pe piața de profil.

În rândul producătorilor cu renume regăsim sisteme de supraveghere de la Philips, Kingston, Seagate, Dahua și așa mai departe. Totodată, sistemele disponibile sunt atât pentru mediul interior, cât și pentru cel exterior.

În ceea ce privește tipul camerelor de supraveghere disponibile opțiunile rămân la fel de diverse. În cadrul site-ului se regăsesc camere tip dome, bullet, box camera, LPR, speed dome, cube, Fisheye și chiar camere disimulate.

Camera de supraveghere DAHUA HAC-HFW1200R – recomandată de eficiența aparte!

Una din multitudinea de camere disponibile pe skut.ro este un exemplu al eficienței aparte și anume camera de supraveghere DAHUA HAC-HFW1200R. Ea este destinată utilizării în interior, dispunând de un senzor de 2 MP. Este confecționată din metal și poate filma la rezoluție Full HD cu 30 FPS – poate obține o imagine clară, de calitate, indiferent de condițiile meteo.

Totodată, poate filma și pe timp de noapte cu ajutorul LED-urilor IR pe o distanță de până la 20 m. Ea dispune de standardul IP67, ceea ce înseamnă că este rezistentă la umiditate, praf, temperaturi cuprinse între -40 și +60 grade Celsius și chiar la vandalism. Lentila camerei este de 3.6 mm, iar unghiul de vizualizare de 90 grade – aria sa vizuală este una vastă, deci acest model aduce un plus de siguranță oricărui utilizator.

Aceasta este doar una dintre camerele de supraveghere disponibile pe skut.ro. Cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul pentru a le vizualiza pe toate și pentru a face o achiziție aflată în raport optim calitate – preț.

Nu în ultimul rând, Skut oferă garanție de 2 ani pentru fiecare produs, montaj în orice locație din România, dar și asistență tehnică post vânzare. Mai multe detalii în acest sens se regăsesc pe skut.ro.

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →