Caravana Scania 2020 - un nou eveniment online găzduit de liderii transportului rutier de marfă

Publicat pe 29 Octombrie 2020
Finalul lunii octombrie aduce în prim plan un nou eveniment dedicat celor care activează în industria transporturilor. Este vorba despre cea de-a zecea ediție a Caravanei Scania, care, în contextul pandemiei de COVID-19, se va desfășura în mediul online.

Organizatorii vă așteaptă cu noutăți și premiere din aria transportului sustenabil și cu o serie de mini-interviuri oferite de patronii și managerii de nișă care vor împărtăși provocările pe care le au de înfruntat din cauza epidemiei noului virus.  

Caravana Scania devine, în 2020, Caravana Digitală

După 10 ani de Caravană și mai bine de 100 de evenimente organizate în cele mai mari orașe din țară, în acest an, cei de la Scania se reinventează în contextul pandemiei și continuă misiunea de a ține România în mișcare, desfășurând Caravana Digitală.

Începând cu 30 octombrie și până pe 27 noiembrie, rezervă-ți diminețile de vineri unei serii de evenimente de excepție, care tratează subiectul transportului sustenabil de marfă, alături de profesioniști din domeniu.

Reprezentanții giganților din industria transportului, speakeri la Caravana Scania

Caravana Scania România 2020 va fi alcătuită din 5 evenimente care au drept locație mediul virtual. De această dată, din proiect fac parte și giganții industriei de transport, nume sonore precum OMV, Bridgestone, Krone, CTE Trailers, Ifptr, Fuchs Lubricants și Scania Credit.

Calendarul evenimentelor

Scania, alături de partenerii săi, lansează invitația companiilor de transport, dar și managerilor, patronilor și șoferilor profesioniști sau amatorilor din domeniu să ia parte la următoarele evenimente:

 • Vineri, 30 octombrie, între 11:00 și 13:00 - Tendințe și Oportunități în Transportul Rutier de Marfă
 • Vineri, 6 noiembrie, între 11:00 și 13:00 - Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții, prezentare susținută de Radu Dinescu, președinte al Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU).
 • Vineri, 13 noiembrie, între 11:00 și 13:00 - Gazul Natural (CNG&LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă
 • Vineri, 20 noiembrie, între 11:00 și 13:00 - Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții
 • Vineri, 27 noiembrie, între 11:00 și 13:00 - Gazul Natural (CNG&LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă
 • Premii garantate și trageri la sorți pentru participanții la Caravana Scania

  Grăbește-te să te înscrii la Caravana Scania 2020, accesând https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/! Organizatorii au pregătit o serie de premii și surprize care așteaptă să fie revendicate de către câștigători, la fiecare dintre cele 5 ediții ale Caravanei din acest an. Fii printre primii 50 de participanți care vizitează standurile partenerilor Scania și primești garantat kitul de supererou, ce cuprinde o mască de protecție reutilizabilă, o borsetă și o pereche de mănuși personalizate.

  În plus, prin tragere la sorți, poți câștiga una dintre cele 20 de mingi Bridgestone sau marele premiu, o dronă DJ Mavic Air.

  Despre Scania

  Scania este o companie producătoare de autocamioane recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor. Scania oferă soluții personalizate ce pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații, permițând operatorilor să își mărească eficiența și performanța, reducând, totodată impactul asupra mediului. În prezent, compania lider are în desfășurare campania Scania camioane rulate, punând la dispoziție vehicule cu 12 luni garanție internațională inclusă în prețul de achiziție. 


  SC MARKETING FOR YOU SRL

  AdSem este o agentie de marketing digital care conduce la cresterea afacerilor prin crearea si implementarea unei strategii de marketing online. Prin intermediul instrumentelor de marketing pentru...

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

  Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!