Care este cea mai profitabilă afacere în 2019?

Publicat pe 18 Decembrie 2018
Te gândești să îți faci propria afacere în 2019? Află chiar acum care este cea mai bună idee pentru a obține profit rapid.

Deschiderea unui studio de videochat reprezintă afacere profitabilă de unde îți recuperezi investiția inițialăd într-un timp scurt.

Deschide-ți un studio de videochat folosind o franciză

Începuturile niciodată nu sunt ușoare, iar acest caz nu face excepție. Nu este ușor să crești o idee de la zero, să investești o promovezi pentru a-ți creea un nume, să-ți găsești locul pe piață și să ți-l și păstrezi acolo. Nu este simplu să construiești un brand nou, să te faci cunoscut și să faci față concurenței. Din aceste motive foarte multe studiouri de videochat s-au închis cu viteza cu care au fost lansate. Mulți antrepenori au ales varianta cumpărăii unei francize. Asta înseamnă că au ales să-și deschidă un studio de videochat după modelul unuia deja existent, în baza unui contract de franciză. Studioul care îți oferă franciză, contra unei taxe, acordă sprijin și asistență în deschiderea și derularea afacerii. Ca să îți alegi franciza potrivită trebuie să ții cont de anumite criterii: pentru a avea succes trebuie să-ți alegi un studio francizor care are un nume puternic pe piața din România, are ani de experință în spate, îți oferă exclusivitate teritorial, te sprijină din prima zi, începând cu business planul, alegerea și amenajarea spațiului, până la instruirea personalului, și cel mai important este să poți să-ți recuperezi investiția în primul an.

Cele mai importante motive pentru care să investești în propriul salon de videochat

Oricare ar fi situația, ideea deschiderii unui salon de videochat este una extraordianară. În primul rând, videochatul este un domeniu cu un potențial financiar uriaș. Siguranța investiției este asigurată de faptul că afacerea este legală. Atât timp cat se respecta toate obligatiile fiscale aferente veniturilor incasate, exisa un cadru legal clar de desfasurare a activitatii. În plus, este un business rapid. In niciun alt domeniu nu exista o crestere atat de rapida a veniturilor, inca din prima zi de lucru. Modelele vor ajunge extrem de repede in topul celor mai bune modele, iar asta inseamna incasari ridcate intr-un timp scurt. Potențialul business-ului este mare. Videochatul este un domeniu profitabil, iar piata este in continua expansiune, asa ca este momentul perfect sa devii antreprenor si sa iti deschizi un studio. Mai ales in provincie, unde oportunitatile de angajare sunt reduse, si salariile mici, operarea unui studio este extrem de profitabila, pentru ca vei gasi imediat multe persoane dornice sa invete si sa devina modele de top. Videochatul este o afacere de viitor. Fie ca ne place sau nu, interactiunea online ocupa un loc tot mai important in vietile noastre. Dovada cea mai la indemana este popularitatea aplicatiilor de dating si a retelelor sociale. Este evidenta nevoia societatii de apartinere, de comunicare, de interactiune, asadar videochatul nu isi va pierde din fani in viitor, ba dimpotriva. Materialele pe care o să le folosiți pentru salonul de videochat le găsiți în sex shop-uri. Sex shop-urile online au devenit cel mai eficient loc de unde vă puteți procura jucarii sexuale pentru femei, pentru barbati sau pentru cupluri. Spre exemplu, sex shop-ul online LoveBuz.ro oferă garanția discreției și a calității materialelor. Cele mai căutate dispozitive sunt vibratoare Lovense și le găsiți în sex shop-ul LoveBuz.ro.

Alege SRL-ul pentru integrarea business-ului tău!

Cea mai utilizată formă de către antreprenori este Societatea cu Răspundere Limitată - SRL. În cazul în care înfințați pentru prima data o societate cu răspundere limitată, puteți opta și pentru constituirea unui SRL-D. În acest caz vă revin o serie de avantaje cum ar fi: înființarea este gratuită sau scutirea de la plata contribuțiilor de pensie din partea angajatorului pentru patru angajați condiția fiind ca aceștia să fie angajați pe perioadă nedeterminată. În cazul în care dispuneți de calificare în domeniu, atestată prin diploma sau certificate de absolvire puteți opta pentru o formă de organizare pe persoană fizică- PFA.

Oricare formă de organizare a activității o alegi, toate informațiile de care aveți nevoie le găsiți pe Fabrica-de-Firme.ro.

Domenii: Afaceri

SC MARKETING FOR YOU SRL

AdSem este o agentie de marketing digital care conduce la cresterea afacerilor prin crearea si implementarea unei strategii de marketing online. Prin intermediul instrumentelor de marketing pentru...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →