Care este inelul de logodnă perfect amândoi?

Publicat pe 21 August 2019
Tradiția este unul dintre puținele lucruri apreciate în toate colțurile lumii, chiar și în ziua de astăzi. De acest concept se leagă și inelele de logodnă, ele fiind unul dintre cele mai vechi daruri oferite unei femei. Tot datorită unor obiceiuri străvechi, cea mai folosită piatră prețioasă pentru un astfel de inel este diamantul.

În secolul al XV-lea Maria de Burgundia s-a bucurat de primul inel de acest fel, oferit vreodată, cu diamant, cadou de logodnă din parte arhiducelui Maximilian al Austriei. Chiar dacă acest tip de inele au avut o apariție timpurie, ele au devenit populare de abia pe la jumătatea secolului XX. Rezistența simbolică a diamantului care le împodobește simbolizează durabilitatea unei relații și legătura strânsă dintre doi îndrăgostiți.

Așadar, dacă vă gândiți să cumpărați un inel de logodnă pentru acea persoană specială din viața dumneavoastră, să vă asigurați că știți ce vă doriți. În caz contrat, posibilitățile sunt nelimitate și vă puteți pierde ușor capul. Noi vă sfătuim să vă gândiți atât la un buget inițial, cât și la posibilitatea de a găsi inelul perfect care să depășească socotelile făcute de dumneavoastră - caz în care poate sunteți dispuși să regândiți bugetul original.

Oricare ar fi decizia luată, magazinele cu tradiție în acest domeniu, precum Royal Diamante, vă oferă posibilitatea de personificare a inelului mult dorit, servicii gratuite de curăţare şi lustruire a bijuteriilor o dată în primul an de achiziţie și un certificat de garanție pe o perioadă de 5 ani.

Stiluri de inele de logodnă

Colecția de diamante pe care noi v-o putem oferi cuprinde o gamă variată de produse, menită să vă îndeplinească dorințele. Noi vă putem oferi de la inele de logodnă solitaire, la inele cu 3 diamante, inele cluster cu diamante, inele cu 5 pietre sau inele diamant solitaire cu diamante mici pe lateral. În plus, folosim și alte pietre prețioase pentru fabricarea inelului perfect, în funcție de nevoile dumneavoastră.

  • Inele cu Diamant Solitaire

Acest tip de inel de logodnă este unul cu o lungă tradiție, fiind și cel mai popular în ziua de astăzi. În general inelele cu Diamant Solitaire sunt considerate atât clasice cât și sofisticate. Piatra este așezată pe o bandă din metal prețios - de obicei aur alb, galben sau platină – și aceasta simbolizează uniunea dintre doi oameni, care va dura o viață întreagă.

  • Inele cu Diamant Solitaire și Diamante Mici pe Lateral

Inelele cu Diamant Solitaire pot avea și diferite alte combinații de pietre prețioase pe toată sau pe o parte din lungimea benzii de metal. Populare sunt diamantele mai mici plasate de o parte și de alta a nestematei principale. Acest tip de inele reprezintă un compromis încântător al inelului clasic de logodnă și al dorinței de a avea cât mai multă strălucire.

  • Inele cu 3 Diamante

Inelele cu 3 Diamante au o semnificație deosebită față de clasicele inele cu Diamant Solitaire. Acestea pot să spună mai bine povestea unui cuplu, cele 3 diamante reprezentând aventura celor doi. Se spune că cele 3 pietre prețioase reprezintă trecutul, prezentul și viitor. Diamantul prezentului este cel mai mare și este plasat în mijlocul celorlalte două. Alternativ, cele 3 nestemate pot simboliza și prietenia, iubirea și fidelitatea din cuplu. Așadar, inelele cu 3 diamante sunt perfecte pentru cuplurile care doresc să atribuie o semnificație profundă acestei bijuterii.

  • Inele cu 3 Diamante și Diamante Mici pe Lateral

Diamantele nu sunt niciodată de ajuns, așadar inelul clasic cu 3 diamante poate fi transformat în ceva cu totul special prin adăugarea altor pietre prețioase pe lateral. Pe lângă semnificația deosebită pe care o are, diamantele de pe lateral oferă și un plus de strălucire și eleganță.

  • Inele cu mai multe Diamante - 5 pietre

Inelele cu 5 diamante au un design impecabil și o carismă aparte. Ele sunt neconvenționale și se diferențiază de clasicele inele cu Diamant Solitaire. Acest tip de inel de logodnă este sofisticat și elegant, fiind cadoul perfect pentru orice femeie.

  • Inele Cluster cu Diamante

Inelele Cluster cu Diamante sunt pe departe cele mai curajoase din gama noastră. Ele sunt perfecte dacă partenerei dumneavoastră nu-i este frică să iasă în evidență. Acest tip de inele de logodnă, oferite de Royale Diamante, sunt alcătuite dintr-o bandă de metal prețios pe care sunt aplicate mai multe diamante mici. Inelele de cu diamant de tip mănunchi pot avea fie o formă geometrică, fie un design unic, gândit special pentru persoana iubită.

Pe lângă stiluri diferite care să se potrivească personalităților diferite ale femeilor din viața dumneavoastră, diamantele folosite pentru inelele de logodnă mai pot avea și forme extrem de variate: de la rotund briliant, la smarald, radiant, princess, marchiză, inimioară sau forma unui smarald sau topaz.

Prin varietatea de stiluri, tăieturi și lucrături vă oferim ocazia să personalizați cât mai în detaliu inelul de logodnă pentru persoana dragă. Dacă la începutul apariției inelelor de logodnă cu diamant existau reguli care atribuiau doar nobililor dreptul de a le folos, în ziua de astăzi diamantele sunt considerate cele mai bune prietene ale oricărei femei.

Faptul că nu mai avem restricții lasă mai mult loc pentru personalizarea bijuteriei dorite, pentru originalitate și design. În plus, faptul că faceți cererea în căsătorie cu un inel cu diamante strălucitoare duce această experiență pe noi culmi, atât pentru dumneavoastră cât și pentru persoana iubită.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →