Care sunt avantajele amenajarii unor locuri de joaca, prin Start-up Nation si Waterboyz

Publicat pe 30 Octombrie 2019
Avantajele amenajarii unor locuri de joaca, prin Start-up Nation 2020

Locurile de joaca s-au transformat in ultimii ani in cele mai profitabile idei de afaceri. Motivul principal fiind faptul ca, populatia globala este in crestere, copiii sunt si vor fi pretutindeni, la fel ca si tinerii si adulti dornici sa descopere noile inventii in materie de tehnologie. Spre deosebire de parcurile de joaca prezente odinioara, noile idei de afaceri cuprind solutii mai ample, cu dotari moderne, aparatura tehnologica avansata precum sunt jocurile redemption de la Waterboyz.

Astfel, s-a demonstrat ca o idee bine conceputa si de actualitate, se poate transforma intr-un proiect excelent si intr-o afacere indelungata.

De ce sa amenajezi un loc de joaca prin Waterboyz si Start-up Nation 

1. Fonduri 100% nerambursabile

Start-up Nation 2020 se adreseaza tuturor antreprenorilor care n-au descoperit cheia succesului si a unor afaceri profitabile in anii anteriori. Este un proiect national prin intermediul caruia se aloca anual fonduri nerambursabile in vederea cresterii mediului de afaceri. Fondurile in consecinta urmeaza a fi folosite de catre castigatorii de proiect in vederea implementarii ideii aprobate de catre comisia de specialitate si care a decis eligibilitatea. Acest lucru poate fi un mare avantaj pentru companiile care sunt in prag de faliment si care-si doresc sa-si retraga afacerea sau care detin o afacere “pe malul de plutire”. Puteti obtine astfel finantarea necesara pentru a va indeplini un nou vis si pentru a concepe o afacere la cheie ideala.

2. Consiliere profesionista pentru succes garantat

De cealalta parte, Waterboyz este compania distribuitoare de jocuri si dispozitive pentru intreaga societate. Detin cabine de jocuri ultra performante care deja se regasesc in zeci de tari si locatii din tara. In acelasi timp, Waterboyz sprijina prin Start-up Nation consolidarea unor antreprenori si a unor proiecte de succes. Astfel, ei ofera consiliere la cerere cu plata la termen, inca de la faza de concepere a proiectului si pana la finalizarea acestuia, astfel incat, in final, proiectul propus sa obtina finantarea nerambursabila pentru amenajari locuri de joaca. Pana in prezent Waterboyz a consiliat peste 100 proiecte care si-au atins scopul dorit.

3. Formarea unor noi locuri de munca

Crearea unor noi afaceri inseamna automat crearea unor noi locuri de munca. Astfel este stopata emigrarea persoanelor catre tari straine, fapt ce duce in acelasi timp la cresterea economiei nationale si la dezvoltarea statului de drept, la cresterea conditiilor de trai si la formarea unui mediu mai calitativ pentru generatiile viitoare.

5. Sprijinirea unei dezvoltari armonioase a copiilor in raport cu dezvoltarea pietii tehnologice

Amenajarile la cheie Waterboyz au fost concepute special pentru a starni interesul copiilor de toate varstele, cat si pe cel al adultilor. Masinile de joc sunt disponibile pentru intreaga familie, locurile de joaca amenajate in parteneriat cu acestia fiind concepute de catre ingineri specializati care sustin prin intermediul tehnologiei si a jocurilor interactive o dezvoltare armonioasa si echilibrata la toate nivelurile.

Asadar, da startul unei noi afaceri chiar acum!


SC SELES ON-LINE PROJECT SRL

Simbolul grafic, o pană de scris alături de o călimară de cerneală, descriu cel mai bine ramura de servicii care ne definesc şi pe care suntem specializați – Pro Digital Media îşi are competenţele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →