Care sunt conditiile unei oferte last minute? Afla unde poti sa calatoresti cu pana la 50% reducere

Publicat pe 20 Iulie 2018
Cand spunem oferte last minute, ne referim la vacante reduse pe ultima suta de metri! Reducerile, care pot chiar injumatati pretul initial fie al biletelor de avion sau al taxelor de aeroport, fie al pachetului complet (transport si cazare), se aplica in limita locurilor disponibile ori sunt valabile pentru scurta vreme. De asemenea, mai pot exista promotii de tipul „Platesti 1, merg 2”.

Prin urmare, ofertele last minute presupun un regim ceva mai special. Afla in continuare care sunt principalele conditii si ce aspecte trebuie sa ai in vedere:

1. In primul rand, pentru a beneficia de oferte last minute trebuie sa ai posibilitatea unui concediu spontan sau de a lucra de la distanta, deoarece acest tip de oferte sunt lansate de agentiile de turism cu doar cateva zile inainte de data plecarii. Imprevizibilul si adrenalina definesc o vacanta aleasa pe ultima suta de metri, de care te vei bucura din plin cu mult entuziasm!

2. In al doilea rand, nu uita ca ofertele last minute sunt valabile contra timp! Asadar, este indicat sa te hotarasti cat mai repede asupra destinatiei de vacanta.

3. Totodata, deoarece timpul necesar planificarii unei vacante din cadrul ofertelor last minute e destul de scurt, trebuie sa accepti conditiile de transport si cazare pe care agentia de turism ti le ofera in acel moment. Acest lucru inseamna ca nu vei avea posibilitatea de a stabili detalii suplimentare de calatorie sau sejur, cum ar fi schimbarea datei de plecare sau intoarcere, schimbarea hotelului, a regimului de cazare si asa mai departe.

4. De asemenea, conditiile unei oferte last minute implica automat achitarea integrala a pachetului de vacanta pe loc, fara posibilitatea de a-l plati in rate, cum este in cazul ofertelor first minute/early booking.

5. Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca de obicei ofertele last minute sunt concepute pentru doua persoane (camera dubla), iar tarifele sunt calculate per persoana. Totodata, tarifele pentru biletele de avion nu includ taxele de aeroport, iar in cazul ofertelor „Taxe de aeroport gratuite” sau „50% Reducere la taxele de aeroport”, contravaloarea reducerii aferente este aplicata din pachetul complet!

Iata in ce destinatii de litoral poti calatori luna aceasta, cu reduceri substantiale:

- Insula Santorini, reduceri de pana la 290 Euro/camera, charter avion din Bucuresti;

- Insula Corfu, extra reducere 300 Euro/camera sau reduceri de pana la 658 Euro/camera, charter avion din Cluj-Napoca sau Iasi;

- Insula Corfu, „Platesti 1, merg 2”, sejur autocar;

- Insula Creta, extra reducere 100 Euro/camera, charter de avion din Iasi;

- Insula Creta, reduceri de pana la 360 Euro/camera, charter de avion din Bucuresti;

- Antalya, taxe de aeroport gratuite, charter de avion din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Arad, preturi reduse incepand de la doar 289 Euro/persoana/sejur;

- Insula Tenerife, reduceri de pana la 758 Euro/camera etc.

Pentru mai multe detalii despre aceste oferte last minute, precum si alte variante, acceseaza site-ul Christiantour.ro, cel mai mare operator de chartere din Romania. De asemenea, aici vei gasi bilete de avion pentru diverse destinatii la preturi speciale!

Domenii: Lifestyle, Turism

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!