Cariere.ro - Locuri de munca in Romania si Joburi in Strainatate

Publicat pe 20 Mai 2020
Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă. Adaugă anunțuri gratuit sau aplică la anunțurile existente!

Site-ul Cariere.ro asigură o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, Tabletă, Smartphone) și oferă o experiență online simplificată, concretizată în acces rapid la informații şi într-un proces intuitiv de aplicare. Site-ul se adresează atât angajatorilor cât și viitorilor angajați.

Aplicația oferă acces rapid și fără reclame la anunțuri, permite căutarea anunțului după locație / categorie / tip contract / experiență / vechime / distanță sau cuvinte cheie și oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, precum și posibilitatea de adăugare anunțuri gratuite / promovate pentru angajatori și aplicare gratuită la anunțuri pentru candidați.

Angajatorii au posibilitatea de a adăuga anunțuri gratuite nelimitat. Cei care doresc o vizibilitate sporită au la dispoziție mai multe pachete promoționale care includ promovarea anunțului de angajare și/sau a companiei, reactualizarea anunțurilor, accesul la vizualizarea și downloadul CV-urilor, precum și o perioadă extinsă de valabilitate a joburilor postate.

Platforma de cariere fost creată în scopul de a facilita legătura între angajații care sunt nevoiți să își relanseze afacerile în mediul online și oamenii care se văd nevoiți să își valorifice talentele mai puțin cunoscute, în contextul pandemiei de COVID-19. Aici angajatorii pot găsi cei mai buni parteneri, și cei ce doresc o carieră în online pot descoperi locul de muncă perfect. Site-ul aduce laolaltă principalele profesii ce pot fi desfășurate în siguranță, de acasă, din confortul locuinței.

Cariere.ro oferă posibilitatea de adăugare de anunțuri gratuite pentru numeroase profesii: traducători, meditatori, agenți telemarketing, consultanți de vânzări, consultanți în preluarea comenzilor, brokeri de asigurări, coordonatori de proiect, actori, jurnaliști, operatori call center, specialiști IT, programatori, mediatori, agenți recrutare, brokeri de credite bancare, economiști, designeri de interior, arhitecți, s.a.

Aplicația de angajare vine cu o structură prietenoasă, intuitivă, ușor de utilizat, astfel că experiența de postare a anunțurilor gratuite și a CV-urilor, este o activitate confortabilă pentru toți utilizatorii. Site-ul care se adresează atât angajatorilor cât și celor ce caută un loc de muncă sigur de acasă este ușor de accesat de pe toate tipurile de dispozitive: desktop, laptop, tabletă, telefon inteligent. Aspectul intuitiv și modul facil de utilizare al platformei de cariere oferă încredere celor ce doresc să își înceapă o nouă carieră sau să progreseze în domeniul pe care deja îl cunosc.

Dorești o schimbare? Vrei să progresezi? Vrei angajați buni?

Accesează cariere.ro și descoperă oamenii potriviți pentru activitățile potrivite! Noua platformă de recrutare oferă experiențe deosebite tuturor utilizatorilor, nu este încărcată cu reclame care să distragă atenția sau să îngreuneze accesul către secțiunile dorite. Vine cu interfață simplistă, ușor de utilizat și cu categorii bine definite, astfel că navigarea este intuitivă, ușor de abordat.

Înscrierea pe platforma cu locuri de muncă se realizează facil prin intermediul contului Google / Facebook / LinkedIn sau prin crearea unui cont personal nou folosind adresa de email, totul se realizează simplu, rapid, accesibil, sigur, pentru toți participanții. Utilizatorii au posibilitatea de a posta anunțuri simple sau anunțuri de angajare promovate care le asigură o vizibilitate mai bună, și șanse mari de a descoperi partenerii potriviți în cel mai scurt timp.

Navigarea în paginile portalului de cariere este o operațiune sigură, toate paginile beneficiind de certificare SSL, care confirmă siguranță de utilizare pentru toți cei ce accesează site-ul.

Cariere.ro - avantaje pentru angajatori

Cariere.ro se adresează în special angajatorilor care în contextul pandemiei de COVID-19 se găsesc în situația de a-și muta afacerea online. Aceștia trebuie să își analizeze businessul, să îl reorganizeze și să îl adapteze la situația actuală. Antreprenorii, dar și marile companii responsabile, vin cu soluții noi care să asigure siguranță maximă pentru clienți, parteneri de afaceri și angajați. Platforma de cariere vine în întâmpinarea acestora ajutându-i să găsească mai repede și mai ușor personalul uman care să contribuie și să faciliteze  procesele de tranziție ce trebuie realizate.

Anunțurile postate au număr mare de vizualizări, fapt ce asigură șanse sporite de a descoperi mai rapid oamenii potriviți pentru profesiile căutate. Mai multe CV-uri primite vă permit să găsiți oamenii pe care vă puteți baza în relansarea sau dezvoltarea businessului. Prin intermediul Cariere.ro veți avea parte de resursă umană cu  experiență, specializată sau dimpotrivă veți descoperii tineri dornici de muncă care să fie instruiți și perfecționați în domeniul pe care îl dezvoltați.

Cariere.ro - avantaje pentru angajat

Pe Cariere.ro au șansa să se dezvolte tinerii creativi, adulții cu experiență, oamenii pragmatici cu idei inovatoare. Platforma de recrutare îți oferă oportunitatea de a descoperi noi profesii de a te reinventa sau de a progresa în meseria pe care deja o desfășori. Prin intermediul acesteia vei putea colabora, în siguranță, cu cei care te îndrumă să progresezi.

Dacă încă nu ai avut parte experiența lucrului de acasă, Cariere.ro îți asigură posibilitatea de a te dezvolta, a evolua, de a deveni cel mai bun în ceea ce faci, punându-te în legătură cu oamenii potriviți care știu să aprecieze și să valorifice calitățile pe care le ai. Intră acum pe site și descoperă carierele disponibile, adaugă un CV și aplică la joburile existente, urmează-ți visul. Descoperă cariera perfectă pentru tine sau încearcă profesii noi.

Cariere.ro – Viitorul tău începe aici!

Site web: www.cariere.ro

Facebook: https://www.facebook.com/cariere.ro

Twitter: https://twitter.com/carierero

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/carierero


Cariere Romania

Cariere.ro este un site generalist de locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platforma Cariere România. Pe site-ul de joburi...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!