Carpat Energy – copilărie, soare și mișcare

Publicat pe 17 Iunie 2021
Mare bucurie luna aceasta. Nu doar pentru că vara ne-a inundat din plin, ci și pentru că oamenii faini de la Carpat Energy au dedicat această lună copiilor și au creat o campanie prin care au povestit cu cei mici despre soare, energie, mediul înconjurător, poluare, panouri solare și multe altele. Nu doar că au vorbit, le-au povestit despre fotovoltaice, le-au desenat, iar mai apoi i-au provocat pe ei la desen.

E așa de frumos să faci parte din asemenea campanii, să vezi oameni care își doresc să educe copiii, să vorbească eu ei, să-i îndrume înspre un viitor curat, un viitor care le aparține în totalitate. Cei mici au nevoie de îndrumare, au nevoie de cunoaștere, iar campania clujenilor face asta din plin.

Mai mult decât atât, în ultimele luni, ardelenii au copt sub soare o idee prin care și-au propus să stea de vorbă. Din vorbă-n vorbă despre Panouri Solare, este o idee proprie, autentică care are ca scop informarea oamenilor despre fotovoltaice, costuri, beneficii și tot ceea ce înseamnă această lume solară.

Campania vine înspre noi cu trei mari articole:

Din vorbă-n vorbă despre Panouri Solare, este așa o idee cu iz de Ardeal, povești pe care le poți asculta sau le poți citi în tihnă. Ideea campaniei s-a născut spontan și a venit precum o ploaie rece în zilele toride. Aveam nevoie de așa ceva! Printre titluri triste, pandemice, clujenii ne-au colorat paginile cu entuziasmul și veselia lor. Dacă noi adulții ne-am bucurat, ce să mai zicem de copiii care au fost fascinați de cele prezentate de ei și mai ales de concursul organizat.

Astfel, au dedicat luna Iunie copiilor, stârnindu-le creativitatea. Pe pagina lor de Facebook, au creat un concurs de desen pentru cei mici, postarea se găsește aici. Au oferit șase premii, un premiu mare – o trotinetă și cinci reviste Știință & Tehnică Junior! Copiii au fost invitați să realizeze un desen despre Panouri Solare, iar câștigătorii au fost aleși prin random.org, vezi aici.

Fericiții câștigătorii sunt:

 • Irina Mărăşescu – 1 x trotinetă
 • Gheorghe Maria Corina – 1 x revista Știință & Tehnică Junior
 • Larisa Chiaburu – 1 x revista Știință & Tehnică Junior
 • Pintilie Violeta Ana – 1 x revista Știință & Tehnică Junior
 • Nicolae Fratila – 1 x revista Știință & Tehnică Junior
 • Roxana Hoban – 1 x revista Știință & Tehnică Junior
 • Mulțumim oameni frumoși și plini de soare pentru energia și sustenabilitatea pe care le răspândiți în viețile noastre. Avem nevoie de oameni ca voi și avem nevoie de mai multe campanii ca ale voastre. Așteptăm cu sufletul la gură următorul articol Din vorbă-n vorbă despre Panouri Solare, partea III – Din vorbă-n vorbă cu clienții

  Domenii: Energie, Educatie

  CRIS DIGITAL BRANDING SRL

  Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

  Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!