Carucior tip umbrela - Flexibilitate si manevrabilitate usoara pentru parinti

Publicat pe 21 Februarie 2018
Copiii sunt una din fericirile cele mai inocente ale vietii si au nevoie de dragoste si de protectie la orice moment din zi.

Alegerea hainutelor din materiale potrivite sau a unui „mijloc de transport”, de precum unul dintre aceste modele de carucior tip umbrela usor de transportat in detrimentul altor tipuri, sunt decizii care necesita o informare in prealabil pentru a fi siguri ca produsele cumparate se muleaza pe nevoile noastre si ale celor mici.

Un carucior tip umbrela se face remarcat atunci cand parintele are nevoie de un carut flexibil, de toate zilele, la un pret foarte prietenos.

Daca acesta planuieste sa iasa des cu copilul la plimbare, un carut de acest tip e ideal datorita manevrabilitatii usoare ale acestuia.

Desi in general se utilizeaza cand cel mic are deja 1 an, acestea sunt intalnite foarte des, fiind o alegere foarte populara a tinerilor parinti. Este utilizat in special in calatorii datorita transportarii usoare, dar si in plimbarile de zi cu zi alaturi de copil.

De ce e potrivit un carucior tip umbrela pe termen mai lung?

Un astfel de carucior are avantajul ca sustine in special verticalitatea. Chiar daca multe modele pot fi inclinate pentru a se apropia de planul orizontal, un astfel de carucior incurajeaza un copil care incepe sa fie atras de mersul pe propriile picioare, deci poate fi utilizat de la cateva luni pana chiar in momentul in care copilul e stapan pe mersul pe jos.

Avantajele cele mai mari ale unor astfel de carucioare sunt ca acestea se pliaza foarte usor, cantaresc foarte putin iar depozitarea lor nu mai e deloc o problema, aceastea necesitand foarte putin loc.

Greutatea redusa a cadrului metalic favorizeaza transportul rapid al caruciorului sau depozitarea in locuri mai greu accesibile.

Nu e deloc greu sa cumperi un carucior de tip umbrela. Structura acestuia e foarte simpla, deci nu te vei incurca in detalii complexe de care nu esti mereu sigur ce fac.

Totusi, e util sa te orientezi catre carucioare care vin cu 1-2 elemente bonus. De exemplu, e minunat cand caruciorul pe care il alegi are o copertina care protejeaza copilul de razele de soare periculoase.

In acelasi timp, buzunarele pe care le pot avea aceste carucioare te ajuta sa profiti la maximum de ele si sa depozitezi anumite lucruri pe care sa le ai usor la indemana.

Cand e in regula totusi sa alegi un carucior tip umbrela?

In functie de designul acestora, carucioarele tip umbrela ca cele de pe CarucioareDeCopii.ro pot fi potrivite pentru mai multe varste. In general, se recomanda folosirea lor cand copilul are deja cateva luni, insa acest lucru depinde de tipul lui.

Companiile serioase pot oferi informatii si asistenta in acest sens pentru a face alegerea corecta. E bine de tinut minte ca unele carucioare de acest tip permit inclinarea lor pe plan orizontal, devenind potrivite pentru orice varsta.

Desi e mai mic si mai simplu decat un carut clasic, un carucior tip umbrela e mai convenient atat din punct de vedere economic, cat si prin acoperirea nevoii de flexibilitate.

Pentru cei interesati, CarucioareDeCopii.ro sta la dispozitia lor cu mai multe tipuri de carucioare de calitate, dar si cu servicii de asistenta, livrare acasa, oferte speciale si multe altele.

Date de contact

Telefon: 0723-666-005 / 0765-745-009

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Adresa depozit: Bd. Iuliu Maniu, nr. 181, sect. 6, Bucuresti

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!