Casa Masatto, o noua locatie pe care sa o descoperiti

Publicat pe 23 Decembrie 2020
In plina pandemei, avem nevoie mai mult ca oricand de solutii pentru relaxare, pentru a restabili echilibrul in viata noastra. Atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, avem nevoie de alinare si de rasfat sub orice forma. Masatto ia pulsul publicului si tine cont de nevoia omului modern, iar in numele luxului, al tehnologiei avansate pe care o transforma in una adaptata si usor de pus la dispozitia utilizatorului, lanseaza casa Masatto.

Incepand cu luna octombrie a acestui an, gigantul Masatto a inaugurat o a doua locatie a sa, in capitala. Este vorba despre o locatie premium din zona de nord a Bucurestiului, respectiv pe strada Iancu Nicolae numarul 97. Un spatiu mai generos ca oricand, disponibilitatea intregii echipe si o multime de modele de fotolii va asteapta sa le descoperiti si sa traiti astfel o experienta unica si relevanta pentru ce ati dori sa va achizitionati.

Casa Masatto, un altfel de concept

Showroom-urile sunt locatiile perfecte pentru a expune ceea ce un brand are de oferit. Dar Masatto isi doreste ceva mai mult decat atat. Aici veti gasi nu doar fotoliile expuse, ci un univers al relaxarii, unde puteti testa gratuit orice model sau puteti chiar si achizitiona unul. Iar in casa Masatto troneaza acum si noile modele, parte din colectia lansata recent.

Antares, Eta, Mizar sau Pollux sunt cateva dintre modelele unice parte din aceasta noua gama. Sunt superlativul luxului si al rasfatului prin masaje. Pot masa concomitent cu terapia caldurii, dispun de perne de aer si role de masaj, includ functia zero gravity si o serie de programe cu miscari ritmice benefice. Iar pentru ca tehnologia moderna este adusa la indemana, panoul de control este gandit sa fie la o simpla atingere, pe bratul fotoliului.

Tania, unul din modelele home use

Masatto a gandit echilibrat aceasta noua gama si aduce asadar modele premium cum este cazul fotoliilor precum Pollux sau Mizar, model luxury reprezentat de Bellatrix, dar si variante home use. Iar din aceasta linie sunt Atria, Hadar si nu in cele din urma si fotoliu de masaj Tania. Despre acesta se poate spune ca aduce tenologia moderna intr-o versiune eleganta, rafinata.

Ocupa putin spatiu, dar ofera maximum de randament, prin sistemul de incalzire si zero gravity, masaj 3D, sina SL si o tehnologie a scanarii care adapteaza numaidecat neobositele role pentru fiecare ocupant.

Ca si pana acum, noua colectie cu toate modelele disponibile se bucura de posibilitatea de testare, gratuit, acasa sau in showroom, garantie extinsa, transport si instalare asigurate. Echipa Masatto este disponibila pentru a oferi asistenta oricand, chiar si post vanzare.

Descoperiti o alta dimensiune a relaxarii gratie acestui brand si a unei game impresionant de bine dotata de fotolii de masaj.

Contact:

Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, numar 97

Str. Costin Nenitescu, numar 14

contact@masatto.ro

+40 735 518 967

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!