Case de închiriat în București – Vrei să te muți în casă nouă veche?

Publicat pe 20 Ianuarie 2020
În ciuda prețurilor mari, moda de a locui la casă face ca cererea să depășească oferta, de multe ori. Acum depinde de gusturi și de dorința fiecăruia, căci ai de unde alege, dacă ai bani să locuiești în case de închiriat în București.

Case de închiriat în București sunt destule.

Când vine vorba despre case de închiriat în București, mulți visează la ele. Căci nimic nu se compară cu acel confort oferit de traiul în propria curte, ferit de neplăcerile coabitării în blocurile aglomerate. Totuși, cartierele de case nu sunt tocmai pe placul multora dintre căutătorii de case de închiriat în București. Iar ansamblurile rezidențiale cu locuințe noi sunt situate la periferie sau chiar în afara orașului, în comunele limitrofe. Lăsând la o parte micile inconveniente legate de poziționarea geografică a locuinței și de accesibilitate, există însă și alte aspecte, mult mai importante, de luat în calcul, când ne gândim să închiriem o casă. 

Cauți case de închiriat în București? Atenție la detalii!

Chiar și construită în urmă cu zeci de ani, tu te vei muta în casă nouă. Și trebuie să ții cont de acest aspect. În ciuda faptului că poate găsești un preț convenabil al chiriei, cheltuielile de renovare și îmbunătățirile pot face ca prețul final să depășească mult costul inițial. Așadar, este foarte important să cântărești bine decizia de închiriere a unei case de închiriat în București. Nu te lăsa influențat de detaliile convingătoare ale agentului imobiliar sau ale proprietarului, căci poți ieși în pierdere!

Preț mai bun la casa veche?

Dacă ți-ai propus să alegi case de închiriat în București, construcții mai vechi dar bine poziționate, trebuie să iei în calcul câteva criterii de evaluare. În primul rând, se vor verifica eventualele nereguli. De multe ori, proprietarii ascund detaliile neplăcute. Spre exemplu, o încăpere proaspăt zugrăvită poate ascunde igrasie, mici fisuri în pereți, mucegai și altele. 

Așadar, înainte să dai bani, ai putea să mergi cu un expert care să evalueze casa. Dacă acea casă este bine izolată și aerisită va fi un cămin bun pentru tine. Mai trebuie verificată canalizarea și, după caz, fosa septică. 

Ideal ar fi să vizionezi casa imediat după niște zile ploioase. Astfel poți descoperi eventualele nereguli ale acoperișului și ale podului. Fundația are rolul crucial pentru trăinicia casei. Și aceasta trebuie verificată cu atenție. Este mai important ca pereții să fie făra igrasie decât dacă sunt din cărămidă ori BCA. În plus, structura de rezistență e mai importantă decât compartimentarea. La fel de importantă este și calitatea instalațiilor sanitare și electrice.

Nici vecinii nu sunt de neglijat. Și e indicat să te ferești de curțile comune. Căci, oricât de simpatici ar părea vecinii la început, tot apar discuții pe parcurs.

Domenii: Imobiliare

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!