Cât de practic este mediul online pentru achiziția pieselor de mobilier?

Publicat pe 7 Septembrie 2020
Cumpărăturile online sunt foarte convenabile pentru achiziția unor bunuri precum alimentele sau piesele vestimentare, dar și solicitarea de anumite servicii. Când cumperi produse pe care le achiziționezi în mod recurent și ale căror caracteristici le cunoști până în cele mai mici detalii, este simplu să faci shopping online deoarece investești în niște bunuri cu care ești deja familiar. Dar ce se poate spune despre piesele de mobilier?

În primele patru luni ale acestui an și în special în perioada martie-aprilie, cifra de afaceri a multor magazine cu piese de mobilier a crescut cu procente cuprinse între 30 și 60% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Pe de-o parte din cauza necesității desfășurării activităților de muncă acasă și pe de altă parte din dorința de a crește gradul de confort dintr-un spațiu în care își petrec majoritatea timpului, cei mai mulți români care au cumpărat mobilă online și-au suplinit bugetele obișnuite pentru astfel de achiziții și au investit în birouri, scaune de birou, echipamente electrocasnice, dar și unelte destinate îngrijirii spațiilor verzi.

Cum să cumperi mobilier online și să fii pe deplin mulțumit de investiție?

Internetul oferă multe avantaje în ceea ce privește shopping-ul virtual. Dar pentru că atunci când îți dorești mai multe lucruri comercializate de magazine diferite dificultatea alegerii crește proporțional cu numărul de site-uri utilizate, el implică și anumite inconveniente.

De aceea, pentru a ușura cercetările utilizatorilor mediului online și a îmbunătăți experiența de cumpărare, a aparut motorul de căutare homedelux.ro, un site profesional, cu o mulțime de materiale ce pot fi utilizate ca sursă obiectivă de documentare, dar și o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină, comercializate de site-uri partenere, cu renume în domeniul comerțului de mobilă.

Cu ajutorul lui Homedelux poți afla de exemplu care este cea mai bună centrală termică în condensație potrivită pentru locuința ta, dar și să-ți iei porția de inspirație studiind articole despre o amenajare satisfăcătoare a spațiilor verzi, sau idei de modernizare a băii sau bucătăriei. Cu alte cuvinte, pentru alegeri inspirate, te poți mai întâi informa și apoi alege ceea ceea ce ți se potrivește.

De ce să cumperi mobilă și alte obiecte de uz casnic online?

Mediul virtual oferă o mulțime de avantaje de care nu putem profita atunci când cumpărăm din magazine fizice. În primul rând, cei mai mulți comercianți pun la dispoziția clienților lor servicii de transport gratuit la comenzi care depășesc anumite sume prestabilite.

În plus, dacă îți dorești un lucru special care nu există în stocul magazinului fizic de la care vrei să cumperi, online poți intra în posesia lui după doar o succesiune de click-uri.

De asemenea, pe lângă faptul că elimini timpul de așteptat la coadă și bineînțeles, orele necesare pentru deplasarea către și de la magazinele de mobilă preferate, cumpărarea pieselor de mobilier folosind motorul de căutare Homedelux îți permite să respecți și indicațiile autorităților cu privire la distanțarea socială și să te protejezi pe tine și familia ta de riscul de îmbolnăvire, atât de accentuat în contextul actual.

Domenii: Retail

Perian Mihail Tudor PFA

Informatii premium despre casa si gradina

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →