Cat de util este serviciul de inchirieri microbuze in vacanta

Publicat pe 14 Decembrie 2016
Sarbatorile de iarna ne bat la usa si multi dintre noi ne gandim sa ne oferim o binemeritata vacanta in afara Bucurestiului. Daca ai o familie numeroasa, un grup de prieteni mai mare sau vrei sa pleci in teambuilding cu colegii de munca, este recomandat sa iei in considerare un serviciu de inchirieri microbuze pentru un concediu de neuitat. Confortul si spatiul sunt principalele avantaje ale inchirierii unui microbuz, iar costurile pot fi foarte eficient amortizate.

Cea mai grea intrebare atunci cand vrei sa apelezi la un serviciu de inchirieri microbuze, este “Cum imi aleg un microbuz?”. Nu este foarte complicat. In primul rand, trebuie sa stabilesti cate persoane te vor insoti in calatorie, apoi distanta care trebuie parcursa, numarul de zile petrecute in concediu/teambuilding si volumul de bagaje personale si ale celor cu care pleci la drum.

Dupa ce ai stabilit aceste detalii, iti mai ramane de raspuns la o intrebare foarte importanta: “la ce companie sa apelez pentru serviciul de inchirieri microbuze?”.

FocusRent este o companie prezenta activ pe piata de rent a car si inchirieri microbuze, inclusiv servicii business de inchirieri masini pe termen lung. In toti acesti ani, FocusRent a intervenit prompt atunci cand clientii sai au avut nevoie sa intre rapid in posesia unui autovehicul pe o perioada determinata. Pentru FocusRent, rapid inseamna DOAR 2 ore. Aceasta companie de rent a car si inchirieri microbuze are un serviciu de call center disponibil 24/7 care face posibila rezervarea si livrarea unui autoturism intr-un timp atat de scurt.

FocusRent este o companie cunoscuta pentru clientii sai fideli care apreciaza calitatea serviciilor oferite si revin periodic la aceasta. Pe langa profesionalism, FocusRent iti ofera si servicii extra, incluse in pretul de inchiriere a microbuzului: RCA si CASCO la zi, rovinieta valabila si plin de combustibil. O data ce ai inchiriat un microbuz de la FocusRent, poti sa te bucuri linistit de experienta condusului, deoarece masina ta este inlocuita gratuit in caz de avarie.

Achizitia unui microbuz este una costisitoare si nerentabila, in timp ce serviciul de inchirieri microbuze este versatil, oferind si posibilitatea unui sofer personal pentru cei care nu vor sa aiba grija condusului la drum lung.

FocusRent iti pune la dispozitie doua modele premium de microbuze: Mercedes Vito si VW Transporter. Modelul Mercedes Vito este ideal pentru calatorii sau evenimente alaturi de familie, fiind spatios, elegant, comod si sigur pentru toti pasagerii.

Mercedes Vito se distinge intre alte microbuze prin finisaje de calitate si pline de eleganta, scaune confortabile cu tetiere si spatare reglabile. Pentru FocusRent, companie de inchirieri microbuze si autoturisme, siguranta clientilor este prioritara. Printre dotarile modelului Mercedes Vito, se numara Asistentul pentru Mentinerea Atentiei, Asistentul de stabilizare la curenti laterali, Asistentul pentru pornirea in rampa, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, si nu in ultimul rand, airbaguri pentru sofer si pasagerul din dreapta.

Modelul VW Transporter este mai potrivit pentru teambuilding-uri, fiind usor de condus, cu ESP perfectionat si sistem automat de asistenta pentru schimbarea benzii. Indiferent de modelul de microbuz pentru care vei opta, toate microbuzele din parcul de masini FocusRent dispun de geamuri panoramice, sistem audio, aer conditionat si incalzitor in stationare.

Domenii: Auto

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →