Cateva cuvinte despre serviciile telematice instalate pe camioanele Ford

Publicat pe 7 Iunie 2018
Gestionarea flotelor comerciale ale companiilor mari este o activitate stresanta. Nu conteaza cat de bine pregatiti sunt soferii sau cat de riguroase sunt regulile companiei, managerul de flota nu poate fi in fiecare autovehicul pentru a se asigura ca soferii respecta politicile. In acest context, serviciile telematice realizate special pentru Ford Trucks aduc solutiile mult cautate. Pentru a gestiona mai bine legatura cu vehiculele si soferii, Ford Trucks ofera servicii telematice ce furnizeaza administratorilor de flote informatii despre operatiunile acesteia.

Inainte de a va prezenta cateva aspecte legate de functionalitate, raspundem la intrebarea "Ce sunt serviciile telematice de la Ford?". Potrivit Ford Trucks, Ford Telematics este o solutie de noua generatie pentru gestionarea flotelor, conceputa pentru a ajuta proprietarii flotelor comerciale sa gestioneze autovehiculele lor si sa ofere cele mai bune servicii clientilor. Prin intermediul serviciilor telematice instalate pe camioanele Ford, companiile vor avea o vizibilitate completa a principalelor statistici ale vehiculelor, cum ar fi locatia, viteza, dar si optiunea de blocare motor de la distanta. 

Camioanele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS si un abonament inclus de Fleet Management. Exista trei aspecte ale serviciilor telematice oferite de Ford ce ofera seturi unice de informatii. Acestea includ:

Siguranta soferului si respectarea regulilor. In acesta sectiune, managerul de flota supravegheaza soferii si-i tine raspunzatori pentru actiunile lor din spatele volanului. Informatiile sunt oferite in timp real, monitorizand parametri precum timpul petrecut pe santier, viteza excesiva, utilizarea centurii de siguranta, acceleratiile bruste si kilometrajul parcurs, printre altele. Aceste statistici si alerge sunt esentiale pentru orice flota de dimensiune medie sau mare.

Managementul flotei. Aici managerii petrec mult timp analizand rapoarte si prezentari de ansamblu. Cu alte cuvinte, in acesta sectiune este prezentata imaginea generala asupra performantei flotei. Soferii pot vedea istoricul animat al camionului, harta centrului de comanda, repere geografice, alerte in timp real si multe altele. Cu adevarat un serviciu valoros pentru managerii flotelor de camioane Ford Trucks.

Siguranta camionului si consumul de combustibil. Urmarirea inregistrarilor de mentenanta si service, fara un sistem telematic, este incredibil de dificila. Cu serviciul telematic ce este disponibil pentru intreaga oferta de camioane de la Ford Trucks este usor sa vedeti indicatorii principali pentru service cum ar fi durata de viata a uleiului, eficienta consumului de combustibil sau temperatura lichidului de racire.

Serviciile Telematice de pe camioanele Ford sunt cele mai complete si intuitive programe de management al flotelor care exista. Specialistii in camioane Ford va vor ajuta sa creati o flota comerciala care sa satisfaca nevoile unice ale afacerii si industriei dvs.

Domenii: Auto

SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →