Cateva ponturi despre cum sa nu pici traseul

Publicat pe 7 Decembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Poate ca o sa credeti ca acest articol este din seria de povesti horror legate de examenul pentru obtinerea permisului sau poate o sa credeti ca sunt una dintre acele persoane care au picat examenul si cauta nod in papura la orice aspect ce are legatura cu examenul pentru obtinerea permisului dupa ce ati terminat scoala de soferi.

Primul soc pe care il veti avea in momentul in care va veti afla cu politistul in dreapta este lipsa de interactiune. Acum este momentul in care sunteti pe cont propriu si trebuie sa demonstrati cat de bun sunteti si ca meritati din plin permisul de conducere. Puteti avea surpriza sa aveti si intrebari din legislatie adaptate la situatia din trafic asadar atunci cand aveti timp la scoala de soferi trebuie sa va asigurati ca veti parcurge si legislatia.

Cum va fi la examenul de traseu si cum sa-i faci fata?

Primul lucru pe care il va face politistul va fi sa verifice dosarul in care scrie toata activitatea pe care ati avut-o la scoala de soferi, ore de conducere, punctaj de la sala si multe altele deosebit de importante. Examenul nu va dura mai mult de 20 de minute dar daca nu va simtiti pregatit atunci vor fi cele mai lungi minute din viata dumneavoastra.

La proba practica cel mai bine este sa va pastrati calmul si sa uitati de stres. Usor de spus, greu de facut, ar spune multi. Dar totusi este bine sa incercati pe cat posibil sa va pastrati sangele rece pentru a avea un control mai bun asupra masinii. Fiti atenti in jurul vostru dar si la politist intrucat la 3 greseli veti pica examenul.

Fiecare cursant este diferit si acelasi lucru se intampla cu fiecare politist cu care dati examenul. Nu trebuie sa va panicati intrucat daca ati parcurs o pregatire temeinica veti face fata la cele ce vor pica la examen. Pentru a simula conditiile de examinare puteti ruga instructorul sa conduceti pe un traseu de examen posibil pentru a va putea familiariza mai bine cu conditiile. In timpul examenului veti fi depunctat pentru orice greseala asadar trebuie sa aveti vigilenta maxima si sa nu aratati ca sunteti incordat. Cel mai recomandat este sa va pastrati calmul si sa va comportati ca si cand ati avea doar un simplu pasager in dreapta dumneavoastra.

Cat inca mai faceti orele de conducere la scoala de soferi puteti exersa cu instructorul modul in care se va desfasura examenul.

La traseu va trebui sa acumulezi un total de 21 de puncte intrucat politistul are o grila de punctaj iar fiecare actiune pe care o faceti in trafic poate sa va aduca mai aproape sau nu de obtinerea permisului de conducere.

Drive School te pregateste pentru examen mai bine decat oricine

La scoala de soferi Drive School pregatim fiecare cursant astfel incat sa nu intampine probleme in timpul orelor de conducere si nici in timpul examenului pentru partea teoretica. Fiecare cursant este responsabil pentru cata seriozitate implica in obtinerea permisului de conducere si numai printr-o exersare continua si respectarea sfaturilor instructorului si lectorului veti reusi sa stapaniti cel mai bine toate probele pentru examen.

Pentru inscrieri la scoala de soferi Drive School dar si pentru a afla cele mai noi informatii nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.driveschool.ro.

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!