Cateva sfaturi pentru a nu fi respins la examenul pentru obtinerea permisului de conducere

Publicat pe 6 Ianuarie 2017
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

In tara noastra permisul de conducere este unul dintre cele mai importante documente cu ajutorul caruia se pot obtine o serie de avantaje precum obtinerea unui loc de munca mai bine platit sau sa se indeplineasca pur si simplu visul de a avea o masina cu care din cand in cand sa evadati intr-o scurta vacanta.

Aspecte privind pregatirea pentru examen

Cursantii de la scoala de soferi trebuie sa completeze cat mai multe chestionare DRPCIV pentru a se asigura ca au parcurs o pregatire suficienta si adecvata. Dar ceea ce multi cursanti nu stiu este ca setul de chestionare auto dupa care trebuie sa isi asigure pregatirea este cel agreat de DRPCIV si nu orice site de pe internet isi actualizeaza chestionarele. Este bine sa va pregatiti cu ajutorul materialelor de la scoala de soferi pentru a nu exista discrepante intre ce au pregatit cursantii si chestionarul pe care il primesc la examen.

Exista, de asemenea, si scoli de soferi care recomanda sa se studieze din carti dar adevarul este ca doar aceste materiale nu sunt suficiente pentru a va asigura o pregatire completa pentru examen. La scoala de soferi Drive School veti putea sa va pregatiti adecvat atat pentru examenul de la sala cat si pentru cel de traseu intrucat aici se pune un accent deosebit pe invatamantul de calitate si pe o pregatire mai mult decat ireprosabila.

Motivele pentru care multi candidati la examen sunt respinsi la examen, fie la cel teoretic fie la cel practic este ca nu li s-a asigurat o pregatire suficienta sau ca nu au reusit sa invete acasa prin completarea cu atentie a fiecarui chestionar. Cu siguranta noi va vom asigura o pregatire de inalta calitate si veti putea sa va pregatiti chiar si pe cont propriu in salile noastre dotate cu echipamente de ultima generatie. Aici veti putea completa chestionare auto pe calculator astfel incat sa putem simula conditiile de examen si dumneavoastra sa puteti sa va obisnuiti cu modul prin care se da examenul de la sala.

Examenul practic, o componenta necesara pentru obtinerea permisului

Cat despre examenul practic, sfatul nostru este sa va pastrati calmul intrucat instructorul este unul profesionist si cu experienta in domeniu si va va ghida in toate etapele pe care trebuie sa le parcurgeti. Cat despre manevrele pe care trebuie sa le invatati pentru a fi admis la examenul practic trebuie sa va concentrati sa retineti pasii. Puteti solicita ca la ultimele ore de pregatire sa realizati o simulare de examen si sa incercati sa invatati manevrele cat mai corect.

La examenul practic nu trebuie sa va lasati intimidat de politistul care se afla in dreapta dumneavoastra si sa va concentrati asupra examenului, desigur, acest lucru nu inseamna sa ignorati indicatiile sau intebarile pe care vi le spune politistul. Atentia distributiva este cel mai important element, printre multe altele, si trebuie sa va dezvoltati abilitatile cat mai bine pentru obtinerea permisului de conducere.

La scoala de soferi Drive School veti primi o pregatire corespunzatoare si tot ce trebuie sa faceti este sa va informati pe site-ul nostru www.driveschool.ro si sa va inscrieti. Aici pe site-ul nostru veti putea gasi si chestionare auto actualizate in permanenta in functie de schimbarile legislative.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Domenii: Auto, New Media, IT, Media, Educatie

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →