Cativa pasi catre permisul auto

Publicat pe 29 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Sunteti pregatiti sa dati de carnet? Haideti sa rezumam ce inseamna asta. In primul rand veti avea nevoie de o scoala de soferi si cel mai bine ar fi sa va fie accesibila. Neavand inca permisul nu doriti sa va plimbati mai mult de jumatate de oras pentru cursuri. In al doilea rand gasiti pretul cel mai convenabil. De acolo mai sunt cateva mici decizii de luat si puncte prin care sa treceti:

1. Varsta desigur, in caz ca nu stiti care sunt varstele pentru fiecare categorie de autovehicul, 16 ani pt A1 si B1 , 18 pt A,B,BE,C,C1,CE, C1E si Tr iar 21 pentru restul. Majoritatea se axeaza pe categoria B. Puteti chiar incepe cursurile cu 3 luni inainte sa impliniti varsta potrivita deoarece pana terminati cursurile veti avea varsta legala si veti primi carnetul dupa examen .

2. Sa fiti apt din punct de vedere medical si psihologic si asta se poate determina destul de repede. O programare la un medic care se ocupa cu teste pentru soferi ,si in aceeasi zi puteti si pleca cu dovada ca sunteti apt sau nu sa conduceti un autovehicul.

3. Liste cu scoli de soferi gasiti pe internet cel mai bine este sa gasiti una la care va este mai usor sa ajungeti. De asemenea vedeti preturile si luati in calcul cheltuielile in plus cum ar fi testele psihologice si medicale de inceput. L a majotitatea scolilor taxa se poate plati si in rate.

4. Masina potrivita. Fiecare scoala de soferi are o varietate mare de masini si puteti sa o cautati pe cea preferata sau macar aproape de ce doriti sa conduceti. Verificati starea ei si desigur daca instructorul este pe masura asteptarilor dumneavoastra.

      Dar o data ce ajungeti la scoala de soferi aleasa veti fi indrumati spre cele mai bune centre medicale, va vor prezenta masinile si instructorii si sunteti bine veniti cu intrebari.

 Va stam la dispozitie oricand cu informatii despre scoala de soferi

      Pe www.driveschool.ro gasiti o scoala de soferi ce va indeplineste toate aceste criterii si va tinem mereu al curent cu noutatile din legislatie si chiar oferim un curs gratuit pentru toti cei care ne viziteaza site-ul. Partea cea mai importanta este cea practica, veti fi supusi unor teste cum ar fi parcari, viraje, intoareceri si plecari din rampa. Toate acestea si multe altele vor decide daca sunteti pregatit sa fiti un sofer. Prima sedinta mereu se va face invatand elevul lucruri de baza. Componente ale masinii, cum se schimba vitezele si cum se iau viraje. Daca incepeti sa stapaniti aceste lucruri de baza sunteti imediat introdus In trafic. La categoriile A si B cursurile vor tine 30 de ore, ceea ce inseamna de obicei 15 sedinte iar la categoria C 54 de ore. Aceste ore vor fi impartite in sedinte si programate in functie de cand aveti timp. Cu aceste informatii va asteptam la scoala de soferi Drive School unde visul de a avea carnet devine in scurt timp realitate. Suntem extinsi in toata capitala iar pe site-ul nostru gasiti date de contact si alte informatii.

DIRECTOR: Nicu Comandatu

Domenii: Afaceri, Auto, Media

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!