Cauți produse de birotica și papetarie? Afla în ce magazin online le găsești la preturi avantajoase!

Publicat pe 3 Iulie 2019
Achiziționarea produselor de papetarie se numara printre sarcinile tale? Atunci cu siguranta stii ca este o provocare sa mentii calitatea, dar în acelasi timp sa gestionezi cu delicatete și bugetul alocat acestei categorii de obiecte.

Produsele de birotica și papetarie, pilonul tuturor activitatilor de birou

Produsele de birotica si papetărie sunt esențiale pentru o buna desfășurare a activității profesionale și reprezinta o investiție importanta. Atingerea succesului are la baza eforturi repetate și planificare ca la carte, asa ca ai nevoie de un aliat care sa te insoteasca pe acest drum. Magazinul online Papetărie.ro ofera o gama bogata de instrumente de scris, articole pentru organizarea biroului, computere și periferice, mașini de birou, table pentru prezentări și alte accesorii de birou. Aici gasesti de la A la Z ceea ce ai nevoie pentru organizarea spatiului de lucru. Mai mult de atat, acest magazin online iti va deveni muza și daca trebuie sa cumperi cadouri pentru colaboratori, sefi, parteneri ori colegi de birou.

Principalele produse de papetărie fara de care o firma nu poate functiona sunt: hartia de scris A4, notitele autoadezive, pixurile, plicurile, agendele, facturierele și alte materiale tipizate. Completeaza lista cu obiectele necesare activități tale și cumpara produse de birotica și papetarie de pe Papetarie.ro.

Despre magazinul online papetarie.ro 

Papetarie.ro este un magazin online, lansat în anul 2010, care iti ofera produse de birotica și papetarie de calitate de la cei mai buni producatori europeni - Schneider Schreibgeräte din Germania, Rexel din Anglia, CEP Office Product și Clairefontaine-Rhodia din Franta, Metsa Group din Finlanda, Sogaro din Italia și multi altii. Inca de cand implinise un an de la deschidere, papetarie.ro a fost declarat “Cel mai bun magazin online de Birotica și Papetarie” la Gala Premiilor Ecommerce 2011. Acest premiu deosebit atesta faptul ca este un magazin online de incredere, cu un flux de comanda sigur și care isi respecta clientii. 

Ce mai trebuie sa stii despre acest magazin online de birotica și papetarie este ca face parte din grupul Austral, lider de piata cu 26 de ani experienta în distribuția de papetărie în România și ca se adreseaza segmentului persoanelor fizice și firmelor mici și mijlocii. Aceasta este asigurarea ca marfa de care ai nevoie este intotdeauna pe stoc și ca va fi livrata rapid și sigur indiferent de zona tarii în care te afli.

Echipa Papetarie.ro este pregătita pentru orice întrebări ai avea, te va consilia și iti va recomanda solutiile de care ai nevoie atunci cand nu esti hotarat. Aceasta te asteapta cu o gama de produse bogata la cel mai bun raport calitate-pret!

Domenii: Afaceri, Retail, Economie

Afmag & Service SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →