Cauți saltea de activități? Alege din oferta wawababy.ro!

Publicat pe 19 Ianuarie 2021
O salteluță de activități este un loc de joacă sau o modalitate ușoară de a crea un loc în care cei mici să poată exercita diverse activități. Și chiar și mai târziu, le oferă copiilor un loc confortabil pentru a face gimnastică și relaxare, precum și pentru a se relaxa.

Salteluța interactivă transportă bebelușul într-o numeroasă aventură senzorială, explorându-și astfel toate simțurile. Acest lucru va captiva bebelușul, fie că stă pe burtă și se joacă cu perna în formă de balenă de exemplu, fie pe spate, bucurându-se de prietenii care atârnă. Mai mult, salteaua vine cu jucării care cântă, dansează sau prezintă imagini reale din natură. Salteluța interactive pentru joacă mare este de dimensiunea potrivită, este dotată cu diverse melodii clasice și lumini, pe care bebelușii le pot activa singuri. Salteluța poate fi ușor detașată pentru a merge cu ea oriunde în natură. Saltea funcționează cu baterii, până la 20 de ore de exemplu.    

Salteluță activități cu o masă interactivă

Salteluta activitati pentru copii este cu adevărat grozavă, fiind potrivită pentru copii de la naștere. Aceasta îi va însoți pe copii din primele luni de viață până când vor crește. Salteluța are o mulțime de accesorii, jucării, diverse tipuri de jocuri și multe altele. Toate acestea vor ajuta la dezvoltarea activității motorii, a mușchilor, a coordonării, a percepțiilor auditive și vizuale a tuturor bebelușilor. Această salteluță interactivă va deveni foarte repede locul preferat al fiecărui copil mic.

Extrem de atractivă, drăguță și veselă, salteluța este potrivită chiar și pentru nou-născuți, având jucării agățate. Copilul mic va încerca să le atingă și să țină cu mâinile jucăriile care atârnă deasupra lui și astfel, își va antrena și dezvolta abilitățile motorii, mușchii diferitelor părți ale corpului și coordonarea. În plus, fiind realizată în diferite culori și forme va ajuta la dezvoltarea percepțiilor senzoriale și îl va învăța pe copilul să le recunoască.

O salteluță de activități este o distracție frumoasă pentru copil și un sprijin pentru părinții cu copii mici. Fabricată din material moale, colorat, dezvoltă abilitățile motorii și manuale ale unui copil. Sunt incluse jucării de diferite forme și texturi, care pot fi atașate în mod liber de curele pentru a stimula simțurile: vederea, auzul, atingerea. Salteluța este ușor de pliat și de transportat și poate fi spălată.

Fundal educațional interactiv

• Salteluța activități are un design unic, include mai multe jucării diferite și poate fi utilizată în primele săptămâni de viață. Salteluța este foarte moale și confortabilă, chiar și pentru cei mai mici copii. Drept urmare, bebelușul va fi fericit în spațiul lui de joacă, dacă vei cumpăra salteluța activități de pe site-ul https://wawababy.ro/

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!