Cauţi tablou canvas? Alege din oferta myCanvas

Publicat pe 24 Noiembrie 2020
Tablourile canvas au căpătat din ce în ce mai multă popularitate datorită multitudinii de opţiuni clasice şi moderne în care pot să fie cumpărate. Imaginile lor sunt alese de către tine şi te poţi bucura de un tablou personalizat, conform stilului tău şi amenajării interioare pe care o faci.

Firma care te poate ajuta să obţii un tablou decorativ de acest tip este myCanvas Ploiești. Aici poţi descoperi un adevărat univers plin de imagini frumoase din care poţi alege. Pentru mai multe informaţii, poţi accesa pagina următoare: mycanvas.ro. Vei putea să te bucuri de o multitudine de opţiuni în ceea ce priveşte alegerea unui tablou canvas cu imagine la alegere. Vei alege din diverse forme care îţi pot atrage privirea în camera în care va sta tabloul canvas. Iată câteva dintre variantele tale pentru un tablou perfect:

    1. Model canvas orizontal şi vertical

Cele mai cunoscute forme de tablouri canvas decorative sunt cele dreptunghiulare orizontale şi verticale. Acestea pot avea dimensiunea pe care o doreşti şi pot să fie poziţionate în orice tip de încăpere. Ele pot capta privirea şi pot pune anumite elemente decoratative în valoare prin imagine şi formă. Astfel, o imagine alungită, precum cea din tabloul vertical, va da senzaţia de cameră mai înaltă. O fotografie orizontală va aduce punctul central al camerei în zona respectivă. Va pune accentul pe desfăşurarea pe orizontală a mobilierului din preajma tabloului.

    2. Model canvas pătrat

Un model de canvas pătrat este potrivit pentru încăperile moderne sau clasice. Poţi alege să înrămezi tabloul şi să obţii o completare mai clasică sau poţi să îl laşi fără nici o ramă. Cea de-a doua variantă este potrivită pentru un spaţiu mai modern. Imaginea pe care o alegi trebuie să fie potrivită pentru încadrarea ta.

    3. Model multicanvas

Variantele multicanvas sunt foarte populare şi au multiple posibilităţi de construcţie. Astfel, se pot cumpăra 3 bucăţi, imagine formată din 4, din 5 bucăţi sau din 6 tablouri. Acestea pot să aibă aceeaşi dimensiune sau pot să fie diferite. De obicei poţi pune o imagine mai mare în centrul setului de tablouri. Ele se completează frumos şi duc imaginea din primul tablou canvas până la ultimul.

    4. Model Windows

Modelul Windows este o varietate de tablou multicanvas. Această formă cuprinde mai multe tablouri de aceeaşi dimensiune. Tablourile canvas sunt puse unul lângă celălalt şi induc senzaţia că ai privi printr-o fereastră. Sunt perfecte pentru a pune imagni cu natură sau diverse clădiri, ori perisaje urbane. Poţi alege un răsărit, un apus sau o panormă a unui oraş celebru.

    5. Model canvas Zoom

Modelul canvas Zoom este deosebit. El pune în centru o imagine mărită a unui set de tablouri mai mici. Aşadar, vei putea să construieşti un set special, contemporan, care se potriveşte într-o încăpere modernă. Poţi alege uşor dimensiunea lui şi te poţi consulta cu specialiştii formei, care sunt gata să te ajute oricând. Vei obţine o imagine specială, care va ieşi în evidenţă şi care va fi remarcată de cei care îţi vor trece pragul.

Campanie SEO promovată de hornExpert Media Ploiești: comunicate de presă (creștere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website și cuvinte cheie, video marketing, website-uri de prezentare & magazine online.

Detalii pe https://hornexpert.ro

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!