Cauți un psiholog bun în București?

Publicat pe 16 Noiembrie 2017
Psihoterapeuţii realizează intervenţii ce urmăresc respectarea individualităţii şi nevoilor fiecărui adult, cuplu, adolescent sau copil. Misiunea lor este de a ajuta persoanele să-şi ating potentialul- să evolueze, nu doar să supravieţuiască

Cauți un psiholog bun în București?

Psihologie Cuantică este o echipă de psihologi din București care au ca misiune îmbunătăţirea vieţii mentale. Psihoterapeuţii au o pregătire academică riguroasă şi o experienţă vastă, sunt membri înregistrați și acreditați care își desfășoară propria dezvoltare profesională continuă. Viziunea echipei se bazează pe calitatea serviciilor şi pe orientarea către persoană, aplicând tot timpul un plan terapeutic personalizat în funcţie de obiectivele clientului.

Ce este psihologia cuantica ?

Integrarea principiilor fizicii cuantice în psihologie determină apariția unei noi paradigme de întelegere a realitatii. Sunt depășite limitele unanim acceptate în prezent și se trece de la o viziune liniara, cauză – efect, la una în care totul este interconectat. Omul nu mai este văzut în separare, ca o victimă a celorlalți, a societății, a lipsei de șansă. El este capabil să-și influențeze traiectoria vieții prin schimbarea determinată de gânduri și de conștiința modului de a trăi.

Psihoterapeuţii realizează intervenţii ce urmăresc respectarea individualităţii şi nevoilor fiecărui adult, cuplu, adolescent şi copil. Misiunea lor este de a ajuta persoanele să-şi ating potentialul- să evolueze, nu doar să supravieţuiască. Mai jos este lista cu cei 16 psihologi din echipa Psihologie Cuantică:

 Sonia Vrincianu – Doctor în psihologia familiei și a relațiilor de cuplu, cu o experiență de peste 20 de ani, atât în evaluare cât și în intervenția psihologică. Abordează o arie vastă de probleme psihologice. După o activitate intensă și specializări în psihoterapie și-a dezvoltat o viziune terapeutică personalî, dincolo de teorii și tehnici consacrate, adaptând procesul terapeutic la specificul problemei și la personalitatea clientului.

 Andreea Ionita – specilizată în psihoterapia individuală, a copilului, de cuplu și de familie. A absolvit Master in Counselling and Psychotherapy, Irish College of Humanities & Applied Sciences, Irlanda.

 Diana Dumitriu: 8 ani experiență ca psiholog. Specializată în terapii de cuplu, tratarea tulburărilor depresiv-anxioase și a tulburărilor de personalitate.

 Mirela Ignat – specialist în psihoterapii pentru depasirea unor perioade dificile sau de suprasolicitare, dezvoltare personala si autocunoastere, atacuri de panica etc.

 Cristina Sima – domenii de competență psihologia familiei, psihologie și consiliere educaționala, dezvoltare personală individuala și de grup.

 Simona Retea – domenii de expertiză: anxietate, depresie, atacuri de panică, stres relații de cuplu, suferință în urma unei pierderi, traume, cauzate de o boala cronica progresivă, oncologica sau in stadiul final al vieții

 Alexandru Preda - a absolvit cursul de "Consilier pentru dezvoltare personală", Facultatea de Psihologie și ASE. Din anul 2010 ajută oamenii, atât prin intermediul ședintelor individuale cât și prin intermediul seminariilor pe care le ține periodic, în sensul descoperirii de sine și al evoluției personale și spirituale.

 Georgiana Simona Zamfir: Este psihoterapeut format în viziunea sistemica de familie si cuplu si cultiva o vindecare holista a persoanei.

 Angelica Sima - Studii universitare și specializări: Facultatea de Socio- Psiho- Pedagogie, Universitatea București (1992-1997), Formare în terapie sistemică: cuplu, copil, familie (2006-2007), Formare în psihoterapii scurte și colaborative orientate pe resurse și soluții (2013-2015).

 Daniel Bora – specializat în Analiza Tranzacțională.

 Camelia Mladin - Psihoterapeut în Analiza Tranzacțională – Yorkshire Training Center. Psiholog Clinician în supervizare cu drept de liberă practica acordat de COPSI. A absolvit Master ul Psihologie Clinica în cadrul Facultății de Psihologie și Stiințele Educației, Universitatea București. Absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea Bucuresti. Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper

 Lucia Aura Bogdan – “Experiența mea în lucrul cu și pentru oameni a început în urmă cu 13 ani, cand am absolvit Facultatea de Psihologie și Asistenta Sociala din București. Cariera mea profesională a continuat cu obținerea atestatului de libera practică in Psihologia Muncii și Psihologia Clinică, urmând apoi formarea în psihoterapie in cadrul școlii Româno-Britanice de Psihoterapie Integrativa.”

 Raluca Petre - domenii de competenta: Psihoterapie individuală, Psihoterapie de cuplu și de familie.

 Delia Bebi - Competențe: psihoterapie pentru copii, adulti, cuplu, eliberare de avize psihologice si evaluari clinice (Comisie – copii, adulti – Alzheimer, IQ etc), tratamentul depresiei, fobiilor, și anxietății, sedințe de terapie online pe Skype în română și engleză. Evaluare și consiliere în carieră.

 Carmen Suiu - psihoterapeut cu experiență din anul 2014 (atestat de libera practică în Consiliere psihologică scurtă, colaborativă, orientate pe resurse si solutii, Cod Personal: 15978). Experiență din 2004 in domeniul recrutarii de personal. Studii de formare: ARTS & CORS (Asociatia Romana de Terapii Scurte, Colaborative, Orientate pe Resurse si Solutii); CMT (Cotextual Modular Therapy). Formare in Terapia Sistemica: Cuplu, Copil, Familie (Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei, Romania). Circle Of Security, Parenting Training. Formare in Psihotraumatologie (Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei).

Proiect promovat de Agenția Limonade - http://www.limonade.ro/

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →