Cauti un sistem detectie incendiu care sa te scape de orice griji? Alege solutiile personalizate marca Helinick!

Publicat pe 6 Februarie 2018
Cu totii ne dorim sa ne simtim in siguranta in spatiul locativ sau in compania la care lucram.

Fie ca dorim sa le oferim celor dragi sentimentul protectiei si securitatii, fie ca avem responsabilitatea angajatilor nostri, trebuie sa alegem un sistem detectie incendiu care sa raspunda cerintelor noastre.

De ce un sistem personalizat marca Helinick?

Atunci cand alegi un sistem de detectie incendiu, trebuie sa ai in vedere si necesitatile unice ale spatiului pentru care il achizitionezi.

Fiecare tip de cladire are factorii ei de risc in functie de obiectul activitatii, de amplasare sau temperatura.

Daca o cladire este mai expusa la substante inflamabile, de exemplu, este nevoie sa alegi un sistem modern, performant si puternic, cu un grad de precizie mare.

De aici apare si importanta unui sistem personalizat fata de unul conventional, de serie, care s-ar putea dovedi ineficient in anumite situatii.

Solutiile Helinick tin cont de cerintele tale si ale spatiului tau si iti ofera protectia de care ai nevoie in fiecare zi.

Lider de piata in domeniu, Helinick se remarca printr-o expertiza unica si iti ofera consultanta de specialitate in fiecare zi pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Care sunt beneficiile?

Sistemele Helinick sunt capabile sa detecteze un incendiu inca din faza incipienta si astfel specialistii pot sa demareze actiunile necesare pentru prevenirea tragediilor in cel mai scurt timp.

Ele se bazeaza pe ultimele tehnologii disponibile in domeniu - detectia automata, semnalizarea de incendiu manuala sau detectia de flacara cu IR & UV sunt doar cateva dintre acestea.

Iata de ce ai parte daca optezi pentru un sistem detectie incendiu realizat de Helinick:

Personalizare si protectie suplimentara pentru spatiul tau – prin integrarea sistemelor de detectie incendiu cu sistemele de anuntare si evacuare, dar si stingere locala, vei avea parte de interventii rapide de la primele semne ale pericolului.

Echipele specializate vor fi notificate in cel mai scurt timp iar riscul de alarme false este minimal

Daca ai nevoie de un sistem de detectie incendiu avansat, care sa iti semnaleze in cel mai scurt timp unde se afla detectorul care a pornit alarma, centralele adresabile sunt optiunea cea mai potrivita.

Ideale mai ales pentru spatii extinse (cladiri de birouri, spatii industriale), un astfel de sistem te ajuta sa monitorizezi in orice moment starea fiecarui dispozitiv de detectie conectat.

Iata doar cateva dintre elementele pe care le poti controla si monitoriza:

Detectoare de fum si temperatura;

Butoane manuale de semnalizare incendiu;

Dispozitive care alerteaza ventilatoarele de evacuare a fumului;

Inchiderea/deschiderea usilor de incendiu.

Un astfel de sistem complex se adreseaza unei game largi de spatii, de la parcari acoperite, la hale industriale sau facilitati chimice.

Indiferent de gradul de risc al spatiului in care sunt integrate, centralele adresabile produse de Helinick ofera protectie completa impotriva incendiilor, de la detectie sau monitorizare pana la stingerea efectiva.

Cu posibilitatea de a fi conectate la un software grafic de monitorizare si control, intreg procesul poate fi facilitat de la momentul aparitiei unei alarme.

In plus, tehnologia de stingere a incendiilor bazata pe agenti curati, nu pe apa, minimizeaza daunele. Apa poate duce la pierderi suplimentare in cazul incendiilor de proportii.

Cauti un sistem avansat? Alege centrale adresabile pentru o protectie completa!

Daca esti in cautarea unui sistem detectie incendiu care sa te ajute sa previi pagubele materiale si umane si sa ai parte de detectii si interventii rapide bazate pe ultimele tehnologii, solutiile Helinik cu siguranta sunt pentru tine.

Cu peste 900 de sisteme de stingere instalate pe teritoriul romanesc, acreditare in domeniu, experienta si dedicare constanta pentru imbunatatirea solutiilor, compania Helinick este liderul de incredere al profesionistilor.

Alege siguranta si performanta, alege Helinick.ro

Telefon: 0742 113 861

E-mail: office@helinick.ro

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!