Cazare Poiana Brașov

Publicat pe 5 Noiembrie 2017
Daca iti doresti o vacanta de neuitat la munte, indiferent ca est vara sau iarna, Poiana Brasov este una dintre cele mai bune opiuni pe care le ai la indemana in Romania.

Situata in imediata vecinatate a orasului Brasov, reuseste sa ofere partii de foarte buna calitate, o multime de trasee montane atractive si de asemenea, unitati de cazare foarte echilibrate din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Istoric Poiana Brasov

Initial, in secolul XIX, Poiana Brasov era locul in care brasovenii se relaxau. De la inceputul secolului XX, locul a inceput sa fie din ce in ce mai atractiv pentru toti romanii. Prima cabana a fost construita in 1904 iar doi ani mai tarziu, Poiana Brasov a fost recunoscuta drept statiune turistica de iarna. Cu timpul, aici au inceput sa se organizeze tot felul de competitii de iarna, inclusiv jocuri internationale.

Cu ce se poate lauda statiunea?

Sunt multe lucruri cu care se poate lauda, incepand cu peisajele si terminand cu dotarile:

9 partii de schi. Cei care iubesc sportul de iarna il pot practica fara niciun fel de retinere in Poiana, unde exista 9 partii cu grade diferite de dificultate. Acestea dispun de retele complexe de transport pe cablu, tunuri de zapada si nocturna, in asa fel inca schiurile sa poata aluneca cu succes pe toata perioada iernii.

Unitati de cazare de buna caliate. Este una dintre cele mai complexe statiuni din acest punct de vedere. Pe rezervasigur.ro poti gasi mai multe camere de inchiriat in hoteluri, pensiuni si vile in care te poti relaxa dupa o zi aglomerata pe partie. Majoritatea unitatilor de cazare ofera toate conditiile necesare unui confort sporit si sunt cotate cu mai multe stele sau margarete.

Aer foarte curat. Aerul din zona este puternic ozonat si este lipsit de praf si de alrgeni. De asemenea, locul este perfect pentru cei care doresc sa se trateze e nevroza astenica sau de starile de epuizare si surmenaj, in conditiile in care dispune de o ionizare intensa si de o presiune atmosferica scazuta.

Temperauri placute. Daca alegi sa vii aici pe timpul verii te vei bucura de temperaturi meii de 20 de grade Celsius, in timp ce iarna te asteapta cu temperaturi de aproximativ -3 grade Celsius. Confortul termic este unul superior, indiferent de perioada in care decizi sa vizitezi statiunea.

Peisaje foarte placute. Siuata la poalele Postavarului si la o altitudine de 1030 de metri, statiunea ofera peisaje deosebit de frumoase.

Ce poti sa faci in Poiana Brasov?

In primul rand, poti sa practici sporturile de iarna. Pe langa schi alpin, te poti bucura de partii de sanius si de patinoare special amenajate. De asemenea, printre activitatile inedite pe care le poti face se numara plimbarile cu saniile trase de cai.

Pe timpul verii, activitatile sunt la fel de numeroase: drumetii montane, alergare, tenis e camp, schi pe iarba si calarie, toate sunt activitati care iti pot ocupa timpul.

Situata in apropierea orasului Brasov, Poiana iti permite sa si vizitezi o multime de obiective turistice interesante:

Biserica Neagra din Brasov. Este un edificiu gotic construit in secolul XVI, care este o adevarata bijuterie arhitectonica a Brasovului. Ete cel mai mare edificiu de cult gotic din Sud-Estul Europei si are o istorie foarte interesanta. Biserica este populara datorita clopotului din bronz de 6 one, ar si datorita orgii cu peste 4000 de tuburi. Aici se organizeaza ocazional concerte de orga deosebite.

Strada Sforii. Este o strada ce dateaza din secolul XIII si se remarca prin faptul ca este foarte ingusta. Este considerata cea mai ingusta strada din Europa si este un loc perfect pentru poze.

Cetatea Rasnov. La doar 6.7 km de Poiana, poti descoperi cetatea taraneasca Rasnov. Construita in secolul 13-14, a avut principalul scop de a-i apara pe locuitorii Rasnovului de atacurile tatarilor. Astazi, in cetate poate sa fie gasit un muzeu cu piese din istorie locala iar o vizita aici poate sa insemne o vedere impresionanta asupra imprejurimilor.

Cazare in Poiana Brasov

Din punct de vedere al ofertelor de cazare, Poiana Brasov este una dintre cele mai ofertante statiuni din Romania. Este una dintre putinele statiuni montane care ofera atat hoteluri de lux, cat si cabane foarte pitoresti. Pe rezervasigur.ro gasesti o multime de variante care au capaciatea de a se mula perfect pe necesitatile tale. In momentul in care cauti cazare, trebuie sa te asiguri ca :

Unitatea este in proximitatea obiectivelor pe care vrei sa le vizitezi sau in apropierea partiilor;

Iti respecta doleantele. Asigura-te ca poti fuma sau ca poti merge cu animale de companie, daca iti doresti asta.

Nu solicita costuri ascunse. Pentru a te asigura ca pretul pe care il platesti este exact cel pe care il gasesti online, cauta pe rezervasigur.ro, unde gasesti si o multime de informatii despre unitatea de cazare pe care ai ales-o.

Mai multe informatii despre Brasov si Poiana Brasov gasiti pe site-uri de stiri si articole din Romania.

Domenii: Turism

Rezerva Sigur SRL

Unitati de cazare, camere de inchiriat in case, vile, pensiuni si hoteluri de la munte si de la mare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →