Ce ai nevoie daca vrei sa ai un blog?

Publicat pe 18 Aprilie 2019
Recomandari pentru cele mai bune servicii de web hosting

Ai gasit una dintre cele mai interesante idei pe care doresti sa o faci cunoscuta publicului larg insa nu esti sigur ca ai dori sa transformi acest lucru intr-un business. Sau poate ca esti pe cale de a-ti lansa un business insa, pana cand sa vorbesti despre un site in toata regula te-ai decis ca a avea un blog reprezinta cea mai buna abordare.  

Dar pentru a putea rula un blog ai nevoie de doua lucruri de baza: un domeniu si un hosting. Acestea sunt cele mai importante lucruri daca doresti sa rulezi blog-ul pe cont propriu si sa te asiguri ca totul functioneaza corespunzator. 

 

Despre domeniu si gazduire web doua lucruri esentiale pentru orice blog 

 

Atunci cand vine vorba despre gazduire trebuie sa te asiguri ca planul oferit este unul care ti se potriveste si iti poate oferi  ceea ce ai nevoie. Serverul trebuie sa ruleze PHP si MySQL pentru a rula in cele mai bune conditii. Apoi trebuie sa ai suficient spatiu de stocare pentru a putea incarca pe blog fisiere media si alte fisiere necesare platformei WordPress care vor ocupa cel mai mare procentaj din acest spatiu total. De asemenea, trebuie sa ai acces la utilizarea unei baze de date intrucat nu este suficient ca serverul sa utilizeze doar MySQL.  

Apoi, al doilea lucru de care ai nevoie este sa ai un nume de domeniu pe care sa il rezervi. Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca domeniul ales este sa fie disponibil pentru inregistrare. Desigur, trebuie sa alegi numele domeniului astfel incat sa iti reprezinte blog-ul cel mai bine.  

 

Ce se intampla dupa ce ai pus la punct toate detaliile?  

 

Lansarea unui blog nou pe web nu este atat de complicat de realizat intrucat platforme precum WordPress ofera tuturor posibilitatea de a avea propriul blog. Se adreseaza atat celor cu experienta cat si celor fara experienta. Dupa ce ai pus la punct aceste detalii, gazduire web si alegerea unui nume de domeniu esti pregatit pentru a te lansa in mediul online. Al treilea lucru de care ai nevoie este sa ai un site functional si bine pus la punct, sa fie atractiv pentru vizitator dar si sa ii ofere toate informatiile de care are nevoie.  

 

Recomandari pentru cele mai bune servicii de gazduire web le-am gasit la smart-hosting.ro

 

Pentru a nu intampina probleme iti recomandam ca numele domeniului sa fie rezervat separat de provider-ul de hosting intrucat daca nu iti convin serviciile oferite atunci sa poti renunta la gazduire web fara sa iti fie anulate si drepturile asupra domeniului respectiv. Desigur, poti avea incredere deplina sa rezervi numele de domeniu si sa ai web hosting la acelasi provider cu conditia sa ai incredere deplina in ceea ce iti ofera. Smart Hosting este una dintre cele mai longevive companii care ofera servicii de hosting si nu numai. Alegand pachetul de servicii potrivite vei putea sa te bucuri de un blog functional si accesibil la orice ora. Trebuie sa iei in calcul si faptul sa nu existe probleme atunci cand blog-ul este accesat si acesta este si motivul pentru care trebuie sa apelezi numai la firme de gazduire web serioase si de incredere.  

Domenii: IT

Smart Hosting SRL

Oferim servicii web inca din anul 2006 .Web Hosting oferit pe servere ultra-performante IBM,cu procesoare de 2,8Ghz(X5660 24-Core) Iti oferim, gratuit, certificat de securitate SSL, pentru orice...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →