Ce aspecte trebuie să se respecte în alegerea scaunelor de gaming?

Publicat pe 24 Decembrie 2021
În prezent, tot mai multe persoane au devenit pasionate de jocurile video, de realitatea virtuală pe care o conturează și de sentimentul de competiție oferit fiecărui utilizator.

Statisticile arată că în România sunt 7,9 milioane de gameri cu vârsta cuprinsă între 16-64 ani, iar vârsta medie este cea de 39 în ceea ce îi privește pe bărbați și 35 în ceea ce le privește pe femei.

Având în vedere că sunt foarte multe persoane pasionate de această activitate, importanța folosirii unor scaune gaming crește. Acestea sunt responsabile cu redarea unui grad de confort ridicat pe toată durata șederii și le oferă gamerilor o experiență plăcută.

Care sunt cele două categorii de scaune gaming?

Scaunele de gaming sunt disponibile în două categorii diferite. Prima categorie de scaune este concepută pentru jocurile de pe computer, semănând cu un scaun de birou cu spătar înalt, cu un cadru metalic care îi susține toată structura.

A doua categorie de scaune este optimizată special pentru diversele console de jocuri (X-Box, Playstation etc.) Acestea au un stil mult mai elegant, mai modern, cu atenție mai mare la detalii, fiind și mult mai confortabile.

Așadar, după cum sugerează și numele, aceste scaune sunt folosite în principal pentru jocurile video, fie că sunt pe computer sau nu, ceea ce înseamnă că trebuie să fie concepute ca fiind confortabile.

În funcție de ce aspecte se aleg scaunele de gaming?

Confortul nu este singurul factor de care trebuie să se țină cont atunci când se achiziționează scaune pentru gaming. Materialul din care sunt realizate aceste produse și dimensiunea lor sunt de o importanță majoră și ar trebui să se țină cont de aceste aspecte.

1. Materialul

Piele naturală

Pielea naturală este un material rezistent, elegant și plăcut la atingere. De asemenea, este mult mai rezistentă decât imitațiile de piele sau decât materialele sintetice care au mai multe șanse să se decojească în timp, însă prețul ridicat poate fi o piedică pentru multe persoane.

Piele PU sau PVC?

Pielea PU, denumită și poliuretan, este un material sintetic folosit de multe ori în realizarea scaunelor de gaming. Este un material cu un grad de respirabilitate mai mare decât în cazul PVC-ului și este destul de rezistent.

În comparație cu PVC-ul, pielea PU este, de asemenea, o imitație mai realistă a pielii autentice. De asemenea, scaunele de gaming din piele PU sunt mult mai accesibile decât cele din piele naturală, fiind un bun înlocuitor al acesteia.

Scaunele de gaming din cadrul magazinului Genator.ro sunt realizate dintr-un material de calitate superioară, rezistent, oferind și posibilitatea achiziționării acestora la prețuri accesibile.

2. Dimensiunea

Dacă persoana care îl cumpără este scundă, atunci și scaunul achiziționat trebuie să aibă dimensiuni mai mici, astfel încât să poată oferi toate condițiile optime pe toată durata folosirii.

Dacă respectiva persoană este înaltă, și scaunul va trebui să aibă dimensiuni mari, pentru că, altfel, va fi destul de incomod pentru aceasta. Poate provoca serioase dureri de spate și nu oferă gradul de confort dorit.

Prin urmare, achiziționarea unor scaune gaming trebuie să fie făcută cu atenție, în funcție de cerințele și preferințele persoanei care o să se bucure de aceste produse. Genator este un magazin specializat în vânzarea de scaune gaming, oferind clienților săi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de opțiuni care să corespundă cerințelor lor.

Domenii: Retail

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!