Ce avantaje aduce Microsoft Office 365 afacerii tale?

Publicat pe 3 Februarie 2018
Ați auzit despre licentele Microsoft Office 365? Probabil da - și poate ati ignorat produsul pentru că afacerea dumneavoastra are deja instalat Microsoft Office pe toate computerele sale. Cu toate acestea, aceasta ar fi o greșeală, deoarece Office 365 este mult mai mult decât o versiune de abonament a Microsoft Office - este un mediu de lucru complet pe care îl puteți accesa de oriunde. Acesta poate face ca angajatii dvs. să fie mai productivi, să vă reducă costurile IT și chiar să păstrați afacerea dvs. în siguranță.

Deci, ce poate face Office 365 pentru compania dvs.? Să învățăm mai multe despre cum funcționează.

Office 365: Caracteristici de bază

Sistemul de facturare pentru Office 365 este simplu; după selectarea pachetului pe care îl doriți, veți plăti o taxa anuala pentru fiecare utilizator care accesează serviciul.

Persoanele din cadrul companiei dvs. vor primi acces la anumite aplicații și servicii Microsoft în funcție de abonamentul pe care îl alegeti. Aplicațiile sunt identice cu cele din suita standard Microsoft Office si includ:

  • Outlook
  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • OneNote
  • Access
  • Publisher

Deci, toate aplicațiile de care aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea sunt incluse, cel mai bine este că, atunci când sunt lansate noi caracteristici, actualizări sau o versiune complet nouă, veți obține fără costuri suplimentare.

Office 365: Servicii

Office 365 vine de asemenea cu mai multe servicii online. Serviciile Office 365 sporesc colaborarea și eficiența în afacerea dvs. Acestea includ:

Exchange: gazduire de e-mail la nivel de întreprindere - sigură, mobilă și puternică

OneDrive: Oferă o stocare online sigură a fișierelor pe care o puteți accesa de pe orice dispozitiv.

SharePoint: o platformă intranet și spațiu de stocare puternic, extensibil, care permite mai multor persoane să colaboreze la proiecte.

Skype for Business: Vă permite să inițiați apeluri instant, chat, voce și conferințe video cu oricine din lume.

Microsoft Teams: Un spațiu de lucru bazat pe chat, care are capacitatea de a lucra în echipă în colaborare și contextual.

Yammer: Permite companiei dvs. să creeze o rețea socială internă care să faciliteze discuții și inovații deschise.

Stream: oferă o modalitate simplă pentru compania dvs. de a distribui videoclipuri angajaților.

Planner: Creați planuri noi, organizați și atribuiți sarcini, partajați fișiere.

Bookings: un instrument simplu de utilizat online pentru a crea întâlniri cu clienții dvs.

Astfel cu un pret accesibil beneficiați de servicii IT de nivel enterprise, disponibile anterior doar la costuri enorme și impunea necesitatea unei echipe de IT.

De ce este abonamentul Office 365 mai bun decat licenta permanenta?

Elimină costurile ciclurilor de upgrade

Dacă afacerea dvs. a funcționat un timp, probabil că a trebuit să cumpărați mai multe licențe Microsoft Office de-a lungul anilor. Când ați cumpărat Microsoft Office 2013, a fost o investiție majoră. A trebuit să plătiți licențe pentru toate calculatoarele din biroul dvs. Ați primit actualizări pentru un timp și apoi Office 2016 a fost lansat. Ați plătit fie pentru toate aceste licențe din nou, fie ați pierdut cele mai recente funcții ale pachetului Office. Cu Office 365, nu este nevoie să cumpărați noi versiuni de Office la fiecare câțiva ani. Abonamentul dvs. vă oferă întotdeauna acces la cele mai recente versiuni ale produselor. Nu va trebui să vă faceți griji din nou cu privire la ciclurile de upgrade!

Plasarea mediului de lucru al companiei dvs. în cloud face ca ciclurile dvs. de upgrade hardware să fie mai puțin relevante. În trecut, probabil că a trebuit să faceți upgrade calculatoarelor angajaților pentru a rula o nouă versiune de Microsoft Windows sau Office la o viteză acceptabilă. Când rulați aplicații în cloud, serverele la distanță se ocupă de sarcina de procesare - și Microsoft are responsabilitatea de a-și actualiza serverele cu cele mai recente componente pentru a le menține rapid.

Păstrează afacerea dvs. sigură

Microsoft Cloud este una dintre cele mai sigure locații în care compania dvs. își poate stoca datele. Centrele de date Microsoft au monitorizare de securitate de 24 de ore. Serverele sale sunt protejate împotriva programelor malware, deoarece acestea rulează numai software dintr-o listă aprobată de aplicații. Microsoft criptează fișierele stocate pe serverele sale și distruge hard disk-urile care au eșuat după ce le-au eliminat de pe servere.

Proprietarii de afaceri din întreaga lume au citit despre răscumpărare - cea mai recentă formă insidioasă de malware - cu teamă. Când ransomware infectează un computer, acesta are capacitatea de a cripta toate fișierele computerului. Criptarea poate bloca accesul la datele critice, cu excepția cazului în care victima plătește o răscumpărare pentru a debloca fișierele. Dacă afacerile dvs. utilizează OneDrive pentru a face copii de siguranță ale fișierelor de pe computerele angajaților, nu trebuie să vă temeți deloc de ransomware, deoarece puteți să formatați pur și simplu hard diskul unui computer infectat și să restaurați fișierele pierdute din OneDrive.

Angajati mai productivi

Utilizarea Office 365 face ca orice angajat sa utilizeze un mediu de lucru instant oriunde și pe orice dispozitiv cu conexiune la Internet.

eSoft.ro va pune la dispozitie o gama larga de licente software inclusiv abonamentul Office 365 cu plata anuala, disponibil atat pentru utilizare casnica cat si business.


COMPLIT SAS SRL

Furnizor de solutii si servicii IT complete pentru afacerea dvs. Va punem la dispozitie un portofoliu bogat de licente software, imprimante, multifunctionale si consumabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!