Ce bijuterii purtam in aceasta toamna pentru a ne pune in evidenta tinutele?

Publicat pe 10 Octombrie 2017
Trecerea de la sezonul cald inspre cele reci aduce o schimbare majora atat in ceea ce priveste conditiile meteo, precum si privinta tinutelor unde de asemenea se face o schimbare importanta. Fiecare schimbare de sezon aduce pe podiumurile de moda noi colectii vestimentare, dar si propuneri inedite in ceea ce priveste bijuteriile si accesoriile care au o importanta deosebita in crearea unui stil vestimentar complet si atractic.

Schimbarile din moda se produc foarte frecvent, astfel ca a fi la curent cu toate aceste noutati va poate costa o mica avere. In situatia data, o simpla schimbare a abordarii in ceea ce priveste bijuteriile, pot da impresia unui stil vestimentar diferit, acesta fiind probabil is motivul pentru care alegerea bijuteriilor in functie de sezon reprezinta intotdeauna un pas corect.

 Spre deosebire de vara, cand cele mai potrivite bijuterii pentru acest sezon sunt cele simple, usor de purtat si nepretentioase, toamna este un anotimp putin mai pretentios in ceea ce priveste tinutele si accesoriile. Mai exact, bijuteriile potrivite pentru acest sezon ar trebui sa se caracterizeze prin unicitate, extravaganta, dar si putina sobrietate. Fiecare dintre aceste aspecte pot aduce un plus de eleganta tinutelor vestimentare pe care le purtam in sezonul curent. Care sunt insa cele mai potrivite bijuterii care pot fi purtate in acest sezon?

 Colierele.

 Colierele sunt prin natura lor bijuterii sofisticate avand in vedere ca ori de cate ori sunt purtate, acestea adauga un plus de eleganta si stil oricarei tinute, cu conditia ca acestea sa se asorteze perfect cu vestimentatia. Colierele din argint si nu numai, sunt adesea vazute ca niste bijuterii must-have ale acestui sezon avand in vedere ca reprezinta o parte componenta a unei tinute elegante. Colierele ideale pentru acest sezon sunt cele care contin pietre pretioase sau semipretioase si care vin in tonuri de verde, maro sau rosu, culori reprezentative pentru acest sezon.

 Inelele supradimensionate.

 Inelele supradimensionate reprezinta o alegere ideala in aceasta perioada, mai ales daca luam in calcul faptul ca degetele reprezinta o parte senzuala a corpului, astfel ca merita un oarecare rasfat din partea noastra. Inelele supradimensionate pot asemenea contine pietre pretioase sau semipretioase, care pot adauga un plus de feminitate si unicitate oricarei tinute.

 Cerceii din argint.

 Cerceii sunt bijuterii demne de luat in calcul datorita faptului ca aceste accesorii atrag privirile celor din jur asupra zonelor fetei. Cerceii din argint si mai cu seama cei care au o forma inedita sau cei care contin pietre semipretioase de culori precum nuante precum brun, verde sau rosu, sunt fara indoiala cerceii ideali pe care sa ii combini cu tinutele tale in acest sezon.

 Pandative din argint.

 Pandativele sunt bijuterii de-a dreptul fascinante avand in vedere ca in spatele formelor si al design-ului unic, aceste accesorii reusesc sa aduca un plus de mister tuturor femeilor care aleg sa le poarte alaturi de tinute si de alte accesorii care laolalta ar trebui sa se regaseasca intr-un acord cromatic placut, astfel incat sa ofere un plus de estetica tinutelor pe care le vei purta mult mai increzatoare in acest sezon. 

Domenii: Retail

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →