Ce categorii de produse poti achizitiona de la amanetul HQZ

Publicat pe 17 Septembrie 2021
Antichitățile au reprezentat dintotdeauna o atracție pentru oameni, deoarece oferă acea senzație unică de a fi în contact cu trecutul.

Orice obiect vechi are propria poveste de viață, a asistat la evenimente unice și pare că are impregnată în el o amprentă a vieții de odinioară. Pe site-ul HQZ.ro sunt disponibile mai multe produse deosebite, fiecare cu specificul și farmecul său inegalabil, care fac parte din mai multe categorii.

Categorii de produse disponibile pe HQZ.ro

HQZ cumpără antichități pentru a pune la dispoziția celor interesați adevărate comori pe care, ulterior le include în diverse categorii:

Bijuterii: amanetul HQZ pune la dispoziție diverse bijuterii din aur și argint, atât pentru femei, cât și pentru bărbați: brățări, coliere, inele, cercei, pandantive, fiecare pregătite să ofere momente de neuitat pentru posesori. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au simțit nevoia să se împodobească, pentru a atrage atenția și pentru a ieși din tipare. În zilele noastre, sunt atâtea opțiuni, încât este practic imposibil chiar și pentru cele mai pretențioase persoane să nu-și găsească acele articole care să le satisfacă toate nevoile și dorințele.

Picturi, sculpturi și alte obiecte de artă: dintr-un magazin de antichități care se respectă nu pot lipsi obiectele de artă. Prin intermediul tablourilor, de exemplu, vorbesc cu atâta măiestrie pictorii de demult. Culorile, scenele înfățișate sau chipurile expresive dau valoare acestor piese care vor atrage atenția în orice casă. Pe site-ul HQZ se pot găsi peste 20 de picturi pentru toate preferințele și peste 50 de sculpturi, din bronz, lemn, ceramică, fildeș menite să transforme locuințele în spații cu prestanță și cu o personalitate aparte.

Mobilier: pe site sunt disponibile mai multe articole de mobilier care au un farmec inegalabil. Birouri, canapele, mese, dulapuri, oglinzi, scrinuri, sunt atâtea opțiuni pentru o casă decorată în stil vintage!

Obiecte din sticlă și din porțelan: la HQZ sunt disponibile diverse obiecte confecționate din aceste materiale. Farmecul lor special constă în faptul că au un design pe care obiectele care se produc în ziua de astăzi l-au pierdut din vedere. Bombonierele, fructierele, halbele, jardinierele, paharele sau sculpturile din ceramică vor fi adevărate piese de rezistență în locuințe, așezate în biblioteci sau în vitrine.

Orologerie: ceasurile… câte se pot spune despre ele! Un astfel de accesoriu este și util, și plăcut, atât poziționat la mână, cât și în interiorul casei sau al apartamentului. La HQZ sunt mai multe modele de ceasuri de mână, pentru bărbați și femei, dar și cu rol decorativ: ceasuri de șemineu,  de birou sau de perete.

Alte produse de la HQZ care stârnesc interesul

Pe lângă toate aceste categorii, articolele ce mai pot fi achiziționate de aici sunt din mai multe domenii: numismatică, brichete, casete pentru bijuterii, vaze din bronz și alte obiecte ornamentale de mare efect în rândul iubitorilor de antichități.

HQZ este un anticariat cu o vechime de peste 10 ani. În această perioadă, lucrări celebre au fost tranzacționate, aparținând lui: Nicolae Grigorescu, Corneliu Baba, Ștefan Luchian, Alexandru Steriadi și altor pictori români de marcă. Din 2018, activitatea amanetului s-a extins prin activități de amanet și tranzacționare bijuterii.

Domenii: Retail

NETBOOSTER SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!