Ce este o saltea ortopedică și de ce iți trebui una?

Publicat pe 21 Noiembrie 2022
Daca vrei o saltea de calitate, apeleaza la DivaFlex

Bine cunoscutul termen de saltea ortopedică este aruncat la întâmplare de producătorii care vor să își descrie produsele astfel, chiar dacă nu se încadrează. Așadar, ce sunt acestea? O saltea ortopedică vă oferă o suprafață de somn fermă. Acestea vă oferă și susținere pentru spate și pentru încheieturi. Inițial, saltelele ortopedice au fost create pentru oameni cu dureri de spate, însă folosirea lor a devenit mult mai răspândită. Mai jos găsiți câteva beneficii.

• Vă oferă suport maxim – Suprafața fermă a unei saltele ortopedici vă oferă suportul necesar pentru o poziție de somn ideală, reducând disconfortul care vă va face să vă tot întoarceți de pe o parte pe alta.

• Vă distribuie uniform greutatea – Distribuția uniformă a greutății este unul dintre avantajele unei saltele ortopedice, deoarece nu permite acumularea de puncte de presiune la nivelul spatelui, al gâtului sau al coapselor.

• Ajustare corectă a coloanei vertebrale – Saltelele ortopedice oferă circulație optimă a sângelui, ajutându-vă să aveți și o poziție corectă în timpul somnului.

Cum vă afectează somnul durerile de spate și de articulații?

Durerile de spate și de articulații sunt asociate cu o calitate scăzută a somnului, pe bună dreptate. Mai multe studii au arătat că aceste dureri sunt între cauzele principale ale insomniei. Dacă nu puteți să dormiți, veți avea chiar dureri mai intense.

Așadar, cum afectează aceste dureri somnul? Unul dintre motivele pentru care acestea vă împiedică să dormiți este că vă sporesc atenția față de durere. Asta pentru că, spre deosebire de perioada zilei, noaptea nu aveți de-a face cu diverse lucruri care să vă ia gândul de la durere. De aceea, vă veți chinui să adormiți.

Durerile de spate și de articulații pot face aproape imposibilă găsirea unei poziții confortabile de somn, astfel că vă veți tot roti în pat. Somnul vă poate fi afectat de aceste dureri și în mod indirect, dacă luați medicamente pentru acestea. Astfel de medicație poate afecta negativ somnul.

Acest articol este promovat de www.smart-hosting.ro


Smart Hosting SRL

Oferim servicii web inca din anul 2006 .Web Hosting oferit pe servere ultra-performante IBM,cu procesoare de 2,8Ghz(X5660 24-Core) Iti oferim, gratuit, certificat de securitate SSL, pentru orice...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!