Ce este un ionizator de apă și ce beneficii îți aduce?

Publicat pe 11 Septembrie 2019
Calitatea apei pe care o bei este esențială pentru sănătate. Așa cum ai grijă ca dieta să fie cât mai echilibrată, la fel trebuie să te asiguri că apa pe care o consumi este pură, filtrată, fără impurități. Studiile au demonstrat că apa alcalină aduce multe beneficii pentru sănătate, de aceea un aparat care îți asigură în fiecare zi apă de calitate nu ar trebui să lipsească din locuința ta.

Poți cumpăra apă alcalină îmbuteliată din magazine, dar o metodă mai simplă și mai ieftină este să folosești un ionizator de apă, astfel încât să poți obține chiar la tine acasă, de câte ori ai nevoie, apă ionizată.

Cum funcționează un ionizator de apă

Ionizatorul de apă este un aparat care se conectează la rețeaua de apă potabilă sau la bateria de la bucătărie și care poate filtra și ioniza apa de la robinet. Apa filtrată de impurități și apoi ionizată poate fi alcalină (cu un pH mai mare de 7) sau acidă (cu pH mai mic de 7). Studiile au demonstrat că apa alcalină, care are un pH mai mare de 8,8, este foarte bună pentru organism.

Ionizatorul de apă conține mai multe filtre din titan, care mai întâi curăță apa de la robinet de impurități, iar apoi o ionizează. Aparatul este ușor de folosit, silențios și are un sistem automat de curățare după folosire. Atunci când filtrul trebuie să fie înlocuit, aparatul va afișa această informație pe monitorul LCD, iar procedura de schimbare a filtrului durează doar 1 minut. De asemenea, poți alege un anumit pH pentru apa care va fi ionizată, iar modificările dorite se pot face foarte ușor și rapid.

Beneficiile unui ionizator de apă

Folosirea unui ionizator de apă îți va duce mai multe beneficii, astfel încât nu va trebui să cumperi zilnic sticle cu apă:

-Faci economie: cumpărarea și întreținerea unui aparat este mai eficientă din punct de vedere al costurilor decât cumpărarea zilnică a sticlelor cu apă alcalină.

-Obții apă alcalină chiar la tine acasă, oricând dorești și în orice cantitate ai nevoie.

-Poți alege oricând un alt nivel de pH pentru apă, pentru apă acidă sau alcalină.

-Un aparat poate funcționa fără probleme foarte mulți ani, timp în care vei scăpa de grija obținerii unei ape pure și sănătoase.

-Aparatul este ușor de întreținut și folosit, trebuie doar să schimbi filtrul, atunci când este necesar (de obicei o singură dată pe an, dacă apa de la robinet nu este foarte dură).

De ce ar trebui să bei apă alcalină

Apa alcalină are efecte benefice asupra organismului și poate fi consumată pentru a preveni diferite afecțiuni. Este recomandată pentru efectele sale anti-îmbătrânire, pentru stimularea sistemului imunitar, prevenirea cancerului, pentru o mai bună hidratare, dar și pentru detoxifiere și curățarea colonului.

Folosirea regulată a apei alcaline poate ajuta și la pierderea în greutate, pentru că stimulează tranzitul intestinal. În plus, ajută la o absorbție mai rapidă a antioxidanților, pentru că moleculele apei alcaline au dimensiuni mai mici. Alte efecte benefice ale acestei ape au fost observate, în urma studiilor, și în cazul unor afecțiuni:

-Diabet

-Hipertensiune arterială

-Colesterol crescut

-Aciditate gastrică.

Prin urmare, apa alcalină este foarte bună pentru tine, indiferent dacă vrei să scapi de unele probleme medicale sau te simți foarte bine, dar vrei să ai un stil de viață echilibrat, sănătos. Iar cea mai simplă și ieftină metodă prin care poți avea oricând acces la apă alcalină este folosirea unui ionizator de apă.

Domenii: Educatie

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →