Ce face ca aspiratorul robot sa fie eficient?

Publicat pe 6 Martie 2018
La fel ca si aspiratoarele traditionale, nu toate aspiratoarele robot sunt concepute ori create egale. Ia in considerare urmatoarele aspecte atunci cand cauti, sau cel putin te intereseaza, cel mai bun aspirator robot pentru casa ta.

Aspiratorul robot are nevoie de un motor bun. Desi aceasta caracteristica este evidenta, o poti scapa usor din vedere mai ales ca atentia iti este atrasa de design si functionalitati. Un lucru este clar: pentru a avea puterea de suctiune necesara pentru a-si face treaba bine, aspiratorul are nevoie de un motor pe masura care sa-i furnizeze forta. Acesta este primul criteriu!  

Aspiratorul robot are nevoie de o durata decenta de viata a bateriei. Daca pana acum ai folosit aspiratorul traditional pe care il bagai in priza, probabil ca nu ai asociat bateriile si curatarea podelelor, insa acum trebuie sa o faci. Cele mai bune aspiratoare robot au o durata decenta a bateriei, ceea ce te asigura ca nu te lasa balta la mijlocul operatiunii de curatenie sau cand mai ai doar putin. E foarte enervant acest lucru! Producatorii au inteles acest aspect si au creat modele care se incarca singure in timpul curateniei, lucru extrem de util pentru cei cu case mari si camere spatioase.

Aspiratoul robot are nevoie de (cel putin) o perie rotativa. Cu toata suctiunea data de un motor puternic si durata mare de viata a bateriei, aspiratorul nu se apropie de eficienta in curatenie data de o perie rotativa. Acest accesoriu face munca aspiratorului mai simpla si mai eficienta, maturand mai usor si mai repede gunoiul si resturile in zona de suctiune.

Aspiratorul robot trebuie sa fie capabil sa curete parul lasat de animalele de companie. Din punctul de vedere al stapanilor lor, aceasta caracteristica este obligatorie; iar cei ce nu au animale de casa, pur si simplu se simt mai in siguranta atunci cand isi viziteaza prietenii. De regula, aspiratoarele robot care exceleaza la curatarea parului de animale sunt mai scumpe insa nu sunt bani pierduti daca parul lasat de ele este o provocare in casa ta.

Aspiratorul robot trebuie sa fie inteligent. Cat de inteligent? Aici e cazul sa faci o cercetare mai amanuntita. Insa, ca punct de plecare, ia in considerare faptul ca ar fi bine sa fie destul de inteligent cat sa isi faca treaba pe partile extinse cu minimum de pregatire sau supraveghere din partea ta. Unele aspiratoare robot functioneaza printr-o aplicatie de pe telefonul tau, iar altele raspund la comenzi vocale.

Chiar daca consideri ca nu poti avea incredere ca un aspirator robot poate avea grija de toate activitatile de curatare a unei podele (ocazional, vei curata cu peria in mana pete uscate de ciocolata calda), te poti baza pe el ca va reduce semnificativ timpul dedicat luptei cu praful si scamele adunate prin colturi.


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!