Ce faci daca ai picat proba teoretica la examenul pentru obtinerea permisului de conducere?

Publicat pe 29 Aprilie 2018
Scoala de soferi Drive School

Te-ai prezentat cat mai increzator in fortele proprii, erai sigur ca vei reusi dar totusi ceva a mers prost si acum stai sa te intrebi ce a dus la nereusita examenului. Dupa ore intregi petrecute cu nasul in calculator rezolvand chestionare auto si ore intense de studiu, acum simtiti ca parca totul a fost in zadar. Dar ideea este ca aveti a doua sansa intrucat nu este totul pierdut. Va puteti reprograma la examen dar trebuie sa tineti cont ca trebuie sa aveti la dispozitie timp suficient pentru a putea sa va pregatiti.

Ce trebuie sa faci daca ai fost respins la examen?

Acum este momentul in care trebuie sa analizati care au fost greselile pe care le-ati facut la examen si sa va apucati sa faceti din nou intrebarile din chestionare auto. Fiecare chestionar este compus din 26 de intrebari din care trebuie sa faceti corecte cel putin 22. La inceput vi se vor aloca 3 intrebari de proba pentru ca sa puteti sa va familiarizati cu stilul dar sa si scapati de emotii, aceste intrebari nu se pun la punctajul de examen.

Daca ati rezolvat cat mai multe chestionare auto atunci in mod clar nu veti avea probleme sa le rezolvati pe cele de la examen. Motivele pentru care multi oameni pica examenul chiar daca este vorba despre numai un simplu chestionar se traduce prin emotiile prin care trece candidatul in momentul respectiv si o serie de sentimente pe care nu este usor sa le tina in frau. Totusi este necesar sa se creeze un sentiment de siguranta pe fortele proprii inainte sa va prezentati la examen. De asemenea, este recomandat ca in seara de dinainte de examen sa nu mai rezolvati chestionare auto sau sa incepeti sa cititi teoria sau notitele pe care le-ati creat cu putin timp inainte de examen. Acest lucru doar va va incurca si va crea un disconfort.

O alta recomandare este sa va odihniti suficient pentru ca in caz contrar din cauza ca va este somn s-ar putea sa nu reusiti sa va concentrati la examen suficient de mult incat sa reusiti sa rezolvati intrebarile eficient. Inca din stadiul de studiu trebuie sa va familiarizati pe cat posibil cu metoda pe care o presupune examinarea. Fiind pe calculator este totul mult mai simplu si mult mai accesibil dar trebuie sa retineti ca totusi este un examen si trebuie sa tratati totul cu multa seriozitate.

Drive School va sprijina in toate etapele de studiu

Urmand un plan de studiu atent elaborat cu siguranta veti ajunge la rezultatele asteptate. Dar daca totusi va aflati in situatia ca ati fost respins la examen atunci puteti sa va reprogramati oricand. In momentul in care va reprogramati trebuie sa tineti cont ca intre timp mai trebuie sa studiati si sa va perfectionati acolo unde ati dat gres prima data.

La scoala de soferi Drive School aveti la dispozitie toate instrumentele pentru studiu si veti putea sa invatati in mod eficient dar sa si beneficiati de sfaturile noastre. Pentru a va inscrie la aceasta scoala de soferi si sa rezolvati chestionare auto nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru scoala de soferi.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

Domenii: Investitii, Auto, Educatie

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!