Ce fel de pompe submersibile ai nevoie pentru drenarea apei uzate?

Publicat pe 2 Mai 2017
Considerăm foarte util să începem cu definiția termenului de apă uzată întalnită și sub denumirea de epuizment sau efluent.

    Considerăm foarte util să începem cu definiția termenului de apă uzată întalnită și sub denumirea de epuizment (apă brută sau uzată, netratată, conţinând solide nu mai mari de 12 mm, provenind de la locuinţe, ferme şi industria uşoară), efluent (conţinând fibre şi solide nu mai mari de 50 mm, provenind de la sisteme de asanare, sisteme menajere şi industria mica) sau apa de la sistemul de canalizare (fluide uzate netratate şi canalizare brută conţinând fibre, textile şi alte solide, incluzând refularea de la toaletele din sistemele de canalizare menajeră, ferme şi industrie).

    În funcție de nevoiele proiectului vostru, echipa Soluții Pompare Fluide vă prezintă în detaliu principalele tipuri de pompa pentru apa murdara:

    1. Unilift CC are posibilitate de aspiraţie joasă, proiectată pentru pomparea apei curate, neagresive şi a apei uzate uşor murdare (gri) provenite de la: maşini de spălat, căzi de baie, chiuvete, de la părţi ale clădirilor aflate sub nivelul canalizării, pivniţe sau clădiri expuse la inundaţii, puţuri de drenaj, fântâni pentru apă de suprafaţă cu intrări de la jgeaburi de acoperiş, puţuri, tuneluri, piscine, heleştee sau fântâni. Sunt disponibile în două versiuni: M pentru funcţionare manual și A pentru funcţionare automată. Unilift CC este adecvată atât pentru utilizarea staţionară cât şi portabilă. Certificări VDE, GOST şi LGA conform DIN EN 12050-2. Câteva date tehnice:

• Debit max., Q: 14 m3 /h

• Înălţime pompare max., 9 m

• Temp. lichid: de la 0°C până la +40°C

• Dim. max. particule: ø 10 mm

• Material: Compozit

• Aspiraţie joasă până la 3 mm.

    2. Unilift KP este proiectată pentru pomparea apei curate, neagresive şi a apei uzate uşor murdare (gri), cum ar fi efluenţi menajeri de la sisteme septice şi de tratare a nămolului. Specificații:

 • Debit max., Q: 14 m3 /h

• Înălţime pompare max., 9 m

• Temp. lichid: de la 0°C până la +50°C

    Aceste modele centrifuge submersibile verticale, monoetajate, cu orificiu refulare orizontal sau vertical proiectate pentru instalare neancorată, instalare prin intermediul unui sistem de autocuplare cu bare de ghidaj, sau pentru instalare în bazin. Pompele sunt conectate direct la un motor submersibil asincron pentru 1 x 230 V +6/–10%, 3 x 230 V +6/–10% sau 3 x 400 V +6/–10%, 50 Hz. Clasă de protecţie: IP 68 Clasa de izolaţie: B sau F. Pompe Unilift încorporează o protecţie termică la suprasarcină şi nu necesită protecţie suplimentară a motorului. Pompele trifazate trebuie conectate la un starter pentru motor.

    Pentru mai multe detalii , oferte și consultanță vă recomandăm să ne contacți prin intermediul site-ului nostru https://www.solutiipomparefluide.ro/15-apa-uzata

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!