Ce flori oferim la cununia civila?

Publicat pe 7 Ianuarie 2019
Florile sunt cadoul perfect pentru o multime de ocazii si de evenimente speciale. De multe ori, atunci cand cautam un dar floral nu stim pentru ce sa optam astfel incat sa fie potrivit pentru destinatarul sau.

Florile sunt cadoul perfect pentru o multime de ocazii si de evenimente speciale. De multe ori, atunci cand cautam un dar floral nu stim pentru ce sa optam astfel incat sa fie potrivit pentru destinatarul sau.

Ai primit invitatia de a participa la o cununie civila, dar multitudinea de buchete si aranjamente dintr-o florarie online te pune in dificultate? Iata ce flori poti sa daruiesti pentru a-i felicita pe proaspetii miri!

Cadoul de lux: orhidee sau Amaryllis

Vei participa la un eveniment fastuos, iar viitorii miri sunt persoane care iubesc cadourile speciale? Nu poti face o altfel de alegere decat una extrem de sofisticata. Un cadou floral de lux se preteaza cel mai bine unei asemenea ocazii, iar florile ideale in acest caz sunt ohideele si Amarylisul. Ambele fiind plante cu origini exotice, se impun prin colorit si prin design si formeaza, atat in buchete combinate cat si realizate integral din aceste tipuri de flori, un spectacol cromatic inedit. Insasi orhideea este un simbol al luxului in foarte multe culturi, iar Amaryllisul denota o eleganta aparte.

Cadoul simplu: lalelele si alte flori de primavara

Cadourile simple sunt si ele de efect, de aceea pentru cununia civila poti sa alegi si buchete sau aranjamente cu flori de primavara. Lalelele sunt cele care ne vin in gand prima data, atunci cand ne gandim la cadouri deloc sofisticate, dar de impact. Acestea sunt flori foarte elegante si sunt considerate simbol al perfectiunii. In plus, alaturi de alte tipuri de flori de primavara creaza un efect vizual inedit si, in plus, cuceresc prin parfumul lor proaspat!

Cadoul elegant: Hortensie si trandafiri

Un cadou foarte elegant, potrivit pentru o ocazie atat de speciala precum este celebrarea casatoriei unor persoane apropiate este cu siguranta un buchet de hortensie. Hortensia este caracterizata de o inflorescenta bogata, iar in credinta populara se crede ca aceasta este un simbol al prosperitatii financiare, fiind o alegere extraordinara chiar si pentru buchetele de mireasa.

O alta alegere cel putin la fel de sofisticata pentru a fi daruit drept cadou de cununia civila este clasicul buchet de trandafiri. Vrei un mix si mai interesant? Alege un buchet sau o cutie care imbina aceste doua tipuri de flori!

Domenii: Lifestyle

Wonder Flower SRL

Cand vine vorba de flori, am avea o mie de povesti sa iti spunem, dar cel mai bine reusim sa dam glas pasiunii noastre prin buchetele si aranjamente florale exclusiviste, create pentru a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →