Ce Inseamna Parteneriatul TripAdvisor - ialoc pentru Restaurantele din Romania

Publicat pe 21 Octombrie 2019
ialoc.ro, platforma pe care românii o folosesc pentru a rezerva o masă într-un restaurant, bar, sau cafenea, își anunță parteneriatul cu cea mai mare platformă de călătorii din lume – TripAdvisor. Unul din obiectivele principale ale companiei ialoc este să creeze cu 30% mai mult impact financiar pozitiv in businessul localurilor partenere. Parteneriatul cu cel mai mare site de călătorie este un pas important în această direcție.

ialoc.ro, platforma pe care românii o folosesc pentru a rezerva o masă într-un restaurant, bar, sau cafenea, își anunță parteneriatul cu cea mai mare platformă de călătorii din lume – TripAdvisor. Unul din obiectivele principale ale companiei ialoc este să creeze cu 30% mai mult impact financiar pozitiv in businessul localurilor partenere. Parteneriatul cu cel mai mare site de călătorie este un pas important în această direcție.

ialoc simplifică procesul de rezervare pentru vizitatori, turiști și expați

Totul printr-un simplu buton integrat de rezervare prezent pe paginile TripAdvisor ale partenerilor ialoc.

Orice utilizator care navighează pe TripAdvisor în căutarea unui restaurant, bar, pub, sau cafenea, va putea rezerva o masă direct din pagina TripAdvisor a restaurantului. Tot ce va trebui să facă este să dea click pe butonul „Rezervă acum” și să introducă detaliile rezervării sale. Localul va primi instant o notificare și va putea să răspundă rezervării; în doar câteva minute, utilizatorul primește un email de confirmare ce conține detaliile rezervării sale, un atașament de calendar, și posibilitatea de a-și invita prietenii să se alăture rezervării.

Parteneriatul creează noi surse de venit pentru partenerii ialoc

ialoc și-a propus încă de la început să înfrunte două provocări:

a. să simplifice modul în care rezervările sunt făcute și administrate (pentru client și local deopotrivă);

b. să ofere recomandări relevante utilizatorilor săi.

Aceste două mari direcții se suprapun cu misiunea TripAdvisor – aceea de a face din orice călătorie cea mai bună călătorie, indiferent dacă e un tur în jurul lumii sau o simplă cină, totul în cel mai facil mod posibil.

Parteneriatul își propune să aducă informații relevante către utilizatorii ambelor companii, precum și să le dea acestora acces rapid la localurile pe care vor să le viziteze. Mai mult, acesta reprezintă o sursă proaspătă de trafic pentru toate localurile din România prezente pe platforma ialoc.

Despre ialoc

ialoc este un duo de aplicații gândite să simplifice procesul de rezervare (ialoc app, ialoc.ro) și procesul de administrare a rezervărilor (ialoc Business).

Cu ajutorul ialoc, utilizatorii pot:

 • Să descopere locuri noi;
 • Să rezerve o masă în peste 2000 de localuri din 6 mari orașe ale României – București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu. Chiar și la miezul nopții.
 • Să anuleze o rezervare prin simpla apăsare a unui buton;
 • Să exploreze meniuri ale diverselor localuri;
 • Să citească review-uri reale și valide ale utilizatorilor care au făcut o rezervare la localul respectiv.

Localurile care folosesc ialoc Business pot:

 • Să-și administreze rezervările online și offline cu ușurință;
 • Să se asigure că mesele lor sunt mereu ocupate;
 • Să identifice și să răsplătească clienții loiali;
 • Să facă optimizări cu ajutorul statisticilor de performanță în business;
 • Să reducă numărul de rezervări neonorate de clienți;
 • Să-și promoveze business-ul

Despre TripAdvisor

TripAdvisor (NASDAQ:TRIP), cea mai mare platformă de călătorii din lume*, ajută 490 milioane de călători în fiecare lună** să facă din călătoria lor cea mai bună călătorie. Turiști din toată lumea folosesc site-ul și aplicația TripAdvisor pentru a consulta peste 795 milioane de opinii și review-uri ale peste 8.4 milioane de cazări, restaurante, experiențe, companii aeriene și croaziere. În faza de planificare, sau aflați deja în călătorie, turiștii apelează la TripAdvisor pentru a compara prețurile hotelurilor, zborurilor, croazierelor, pentru a cumpăra bilete la atracții sau tururi populare, și pentru a rezerva mese la restaurante alese. TripAdvisor, cel mai bun companion de călătorie, este disponibil în 49 de țări și 28 de limbi.

Subsidiarele și afiliații TripAdvisor, Inc. dețin și gestionează un portofoliu de website-uri și business-uri, inclusiv următoarele branduri de media de călătorie: www.airfarewatchdog.com, www.bokun.io, www.bookingbuddy.com, www.cruisecritic.com, www.familyvacationcritic.com, www.flipkey.com,www.thefork.com (inclusiv www.lafourchette.com, www.eltenedor.com, și www.restorando.com), www.holidaylettings.co.uk, www.holidaywatchdog.com, www.housetrip.com, www.jetsetter.com, www.niumba.com, www.onetime.com, www.oyster.com, www.seatguru.com, www.smartertravel.com, www.tingo.com, www.vacationhomerentals.com și www.viator.com.

*Sursa: Statistică Jumpshot pentru site-urile TripAdvisor, global, aprilie 2019

** Sursa: fișiere interne TripAdvisor, media lunară de vizitatori unici în Q3 2018

Website ialoc: https://ialoc.ro/

Website TripAdvisor: https://www.tripadvisor.com/

Contact ialoc: info@ialoc.ro

Domenii: IT, Lifestyle, Turism

IALOC SRL

ialoc este o suita de aplicații dedicate generării (ialoc, ialoc.ro) și procesării (ialoc Business) rezervărilor în oraș. Folosind ialoc, utilizatorii pot să rezerve o masă în peste 2,000 de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!