Ce magazine au cele mai mici prețuri la băuturi? Top 3 site-uri pe care trebuie să le consulți

Publicat pe 20 Octombrie 2020
Făcând un scurt research prin magazinele online în care găsești băuturi alcoolice, am descoperit și câteva criterii după care oamenii își aleg băuturile preferate. Piața băuturilor alcoolice este mare și variată, acest domeniu aflându-se în continuă ascensiune.

Amazon, Emag și Alcool Discount sunt cele trei magazine în care am făcut ”o vizită” pentru a descoperi de unde își cumpără oamenii băuturile alcoolice.

Trendul cumpărăturilor online în anul lui #Covid19

Pandemia generată de virusul Sars-COV-2 a făcut oamenii să se îndrepte spre mediul online. Scepticismul vis-a-vis de cumpărăturile online a dispărut odată cu instaurarea stării de urgență, astfel încât comenzile online au luat amploare. Pe lângă principalele criterii ce stau la baza alegerii magazinului din care îți faci cumpărăturile s-a aflat în această perioadă și timpul de livrare. Oamenii își doresc ca atunci când comandă ceva să se bucure cât mai repede de lucrul respectiv, ca atare au acordat o mai mare atenție acestui detaliu. 

Alcool Discount este magazinul online de băuturi alcoolice care livrează foarte repede o comandă și care are o taxă de livrare destul de mică. Așadar, pentru comenzile care au fost plasate în București, termenul de livrarea este cuprins între 24 și 48 de ore, iar pentru comenzile plasate în restul țării, termenul s-a extins cu până la 72 de ore. De asemenea, costul de livrare este cuprins între 9,98 lei pentru București și 19.98 pentru restul țării. 

În prezenta starea de alertă oamenii au reușit să iasă din case fără restricții și din dorința de a recupera timpul pe care l-au petrecut în case, au început să meargă fizic la cumpărături. Aglomerația supermarketurilor și celebrele cozi din showroom-uri, i-au îndreptat pe iubitorii de băuturi alcoolice către locațiile fixe Alcool Discount: Alcool Discount Tei, Alcool Discount Titan și Alcool Discount Tineretului. 

Gama variată de produse ale aceleiași categorii

Fie că e pandemie sau nu, românii preferă băuturile alcoolice pentru că-i ajută să se relaxeze. Un magazin de profil, în care găsești exclusiv doar băuturi alcoolice este de preferat în detrimentul unuia care este un hipermarket online. Acest lucru se potrivește oamenilor care vor să cumpere exact ce își doresc, fără a pierde prea mult timp. Gama variată și bogată de produse a magazinul Alcool Discount a îndeplinit cu succes și acest criteriu. 

Relaxarea în pandemie

Perioada pandemiei a fost una stresantă pentru oameni. Fiecare moment de relaxare contează și este întotdeauna binevenit. În timp ce unii oameni aleg să savureze un pahar de whisky, alții preferă cocktailurile delicioase. Alcool Discount a fost magazinul în care s-au regăsit cele mai bune băuturi, din punct de vedere calitativ, cât și al prețurilor pentru cocktailurile celebre care s-au preparat în casele oamenilor. 

Continuă relaxarea și în perioada următoare alături de băutura ta preferată. 

Domenii: Retail

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!