Ce material trebuie sa alegi pentru cablurile electrice din casa ta?

Publicat pe 13 Martie 2019
Cand vine vorba de siguranta familiei tale, e bine sa fii informat si sa iei cele mai bune decizii, in cunostinta de cauza! Asa ca, daca iti construiesti sau renovezi casa, e important sa lucrezi cu profesionisti si sa alegi produse de calitate, care sa va protejeze de eventualitatea izbucnirii unui incendiu, unul din cele mai intalnite accidente din casele romanilor!

Este gresit sa crezi ca trebuie sa te implici doar in alegerea prizelor si a corpurilor de iluminat, pentru ca cele mai mari surprize neplacute si probleme apar atunci cand instalatia nu a fost gandita pentru consumul de energie din casa ta sau cand s-a facut economie la materialele folosite.

Prin urmare, trebuie sa te implici inca de la inceput si sa le explici profesionistilor cu care lucrezi care vor fi aparatele pe care iti doresti sa le amplasezi in fiecare camera, astfel incat ei sa faca instalatia potrivita in functie de acestea. In continuare, va trebui sa fii atent la materialele folosite si asa ca te sfatuim sa te implici si in achizitia acestora.

Ca sa iti fie mai usor, le poti lua pe toate dintr-un singur loc, iar Instalmen.ro este magazinul potrivit, in care vei gasi toate produsele electrice de care ai nevoie pentru casa ta! In prima etapa, va trebui sa alegi cablurile electrice, insa, cel mai bine este sa alegi cabluri din cupru.

Cuprul are o rezistivitate redusa si e bun conductor. Si aluminiul este folosit in componenta cablurilor, datorita costului mai mic, dar are doar doua treimi din conductivitatea cuprului si se poate deforma in timp.

Dupa ce ai comandat cablurile, va trebui sa treci la urmatorii pasi, si anume: sa achizitionezi, dupa ce te consulti cu electricianul tau, componentele tabloului electric, apoi dozele, prizele, intrerupatoarele si, in cele din urma, becurile si corpurile de iluminat.

Chiar daca pare ca vei avea mult de lucru, nu e nevoie sa faci nici macar o vizita intr-un magazin fizic, fiindca pe instalmen.ro gasesti gama complete de produse electrice, iar livrarea se face din stocul propriu, in maxim 2 zile lucratoare. In plus, la comenzile de peste 200 lei, te bucuri de transport gratuit!

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →