Ce ne recomanda specialistii legat de achizitia verighetelor?

Publicat pe 3 Decembrie 2018
O data ce marea intrebare a fost pusa, iar decizia de a schimba viata radical apartine ambilor parteneri, vine momentul in care trebuie sa puneti pe hartie toate aspectele de care trebuie sa va ocupati pana in ziua cea mare.

Daca in momentul cererii in casatorie, barbatul a daruit iubitei un inel de logodna, acesta va ajunge sa fie pus in umbra de catre cele mai importante inele din viata unui cuplu, mai exact, de verighete. 

Aceste verighete au o importanta extrem de mare, in special datorita faptului ca acestea vor ajunge sa fie purtate pe degete de catre ambii soti pentru intreaga viata, in acest mod fiind reflectata iubirea, devotamentul si afectiunea pe care si-o poarta unul altuia. Inelul de logodna simbolizeaza de fapt iubirea pentru celalalt, insa verighetele simbolizeaza angajamentul pe care cei doi viitori miri l-au luat unul fata de celalalt si fata de decizia de a petrece intreaga viata impreuna.

Este inevitabil faptul ca atunci cand vine momentul cumpararii verighetelor, sa apara o serie de aspecte de care trebuie sa tii cont si de aceea este extrem de important sa se tina cont de anumite sfaturi oferite de catre specialisti,pentru a fi siguri ca faceti alegerea corecta, precum se gasesc pe site-ul Brides.com.

Desi poate parea o decizie extrem de usoara, momentul in care zeci de modele de verighete va vor fi prezentate, va veti da seama ca decizia este una destul de dificila.

Cand trebuie cumparate verighetele?

Verighetele sunt printre acele obiecte necesare pentru ziua cea mare si care trebuie sa se afle in varful listei. Asadar, alegerea verighetelor potrivite trebuie sa aiba loc inca de la inceput, atunci cand bugetul stabilit pentru nunta este inca suficient de mare, astfel incat sa nu existe riscul de a vedea un anumit model de verighete, care sa fie pe placul amandurora, insa sa nu mai aveti suficienti bani pentru achizitionarea lor. Asadar, pentru a nu avea nici o limitare in ceea ce tine de alegererea verighetelor, mai ales ca acestea vor fi purtate intreaga viata, spre deosebire de costumul de mire sau rochia de mireasa, este necesar ca acestea sa se cumpere printre primele.

De asemenea, chiar daca se gaseste modelul potrivit de verighete, uneori cuplul isi doreste ca acestea sa fie realizate dintr-un alt metal sau isi doresc sa le graveze, lucru care poate intarzia intrarea in posesia lor.

Cum gasiti modelul potrivit de verighete?

Si in cazul verighetelor, la fel ca si in cazul inelului de logodna, cel mai bun mod prin care se poate gasi cel mai potrivit model, este sa se verifice site-urile de specialitate, astfel incat sa va faceti o idee legat de modelul dorit. 

O idee foarte buna este sa salvati poze cu modelele de verighete care va sunt pe plac, iar mai apoi,cand incepeti sa cautati in magazinele de bijuterii, veti putea oferi anumite informatii bijutierului, astfel incat acesta sa isi poata face o idee legat de ceea ce va doriti.

Bijutierii recomanda sa creati sau sa alegeti acele modele care va sunt pe deplin pe plac, chiar daca este vorba despre verighete realizate din mai multe tipuri de metale sau care sa aiba montate pietre in diverse culori.

Pentru acele femei care doresc sa poarte pe degetul inelar al mainii stangi atat inelul de logodna, cat si verigheta, exista anumite modele de verighete care pot satisface aceste pretentii. 

De unde pot fi achizitionate verighetele?

De cele mai multe ori, atunci cand inelul de logodna a fost achizitionat din magazine de bijuterii, cel mai simplu si util lucru care poate urma este ca verighetele sa fie cautate in acelasi loc, caci foarte multi bijutieri confectioneaza inele de logodna care sa se potriveasca cu verighetele. 

De asemenea, atunci cand sunt achizitionate mai multe produse din acelasi loc, exista posibilitatea ca angajatii acelui magazin de bijuterii sa va ofere o serie de servicii gratuite, precum curatarea periodica a bijuteriilor sau reparatia pietrelor pierdute. Aceste aspecte sunt destul de importante, caci verighetele sunt purtate zilnic in timpul diverselor activitati, iar acestea se pot deteriora in timp.

Achizitionarea verighetelor trebuie sa vina la pachet cu informatii referitoare la modul de ingrijire al acestora, in special atunci cand verighetele au montate pietre sau sunt gravate cu anumite modele care pot fi deteriorate.

De ce este important sa va stabiliti un buget?

Chiar daca alegeti sa va cumparati verighetele cand inca aveti un buget stabil, este util sa aveti totusi stabilita o suma si un anumit model pe care vi-l doriti, astfel incat bijutierul sa aiba o idee despre ceea ce trebuie sa va ofere

In acest mod, bijutierul va poate arata acele modele care se incadreaza in bugetul pe care vi l-ati stabilit, de asemenea va poate oferi si informatiile necesare legate de personalizarea verighetelor, astfel incat sa nu depasiti bugetul.

Personalizarea verighetelor poate sa fie unul dintre aspectele cele mai frumoase legate de verighete, caci pe interiorul acestora poate fi gravat un mesaj sau o data cu o importanta majora in viata voastra. Acest lucru este posibil, caci bijutierii au inteles importanta acestui aspect si reusesc sa satisfaca cea mai mare parte dintre dorintele viitorilor miri.

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont este alegerea unui anumit model care sa fie pe placul amandurora si sa se tina cont de faptul ca, indiferent daca se va alege un model la moda, o data cu trecerea anilor, acestea nu vor mai fi in trend.

Cat de mult conteaza alegerea dimensiunii corecte a verighetelor?

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa se tina cont este alegerea unor verighete care sa fie potrivite in cee ace priveste dimensiunea acestora, varianta ideala fiind aceea ca verighetele sa fie realizate pe comanda pentru fiecare in parte.

Verighetele nu trebuie alese foarte stramte, de teama sa nu cada de pe deget, dar nici largi, de teama ca degetele se vor umfla si nu vor mai putea fi purtate. Acesta este si motivul pentru care bijutierul care va realiza verighetele va sti exact care este dimensiunea corecta a acestora.

Este foarte frecventa alegerea mireselor de a purta pe acelasi deget inelul de logodna si verigheta, de aceea, atunci cand se alege un anumit model, trebuie sa se tina cont si de dimensiunile si latimea acesteia, pentru a nu incomoda.

Domenii: Lifestyle

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →