CE NEVOI ACOPERA PAHARELE DE PLASTIC?

Publicat pe 3 Aprilie 2019
Produsele din plastic sunt peste tot in jurul nostru. In prezent, aceste produse sunt folosite nu numai in casele noastre ci si la birou, in restaurantele de tip fast-food, benzinarii, festivaluri etc. Avand in vedere cat de mult sunt folosite paharele din plastic pentru bauturi reci, putem afirma ca majoritatea ustensilor de bucatarie au fost inlocuite de produsele din plastic. Paharele de plastic sunt atat de des folosite deoarece sunt usor de produs si de folosit ceea ce le face un produs de incredere pentru publicul consumator.

Paharele de plastic sunt preferate de majoritatea companiilor pentru a le pune la dispozitie angajatilor sai in special pentru ca sunt foarte ieftine si nu necesita intretinere suplimentara. Comparativ cu paharele de sticla sau portelan, paharele de plastic elimina nevoia de a le spala, igieniza si mentine intacte. 

Creativitatea oamenilor a transformat banalul pahar de plastic intr-un produs ce este disponibil in diverse modele, culori si marimi, cu sau fara capac, si chiar personalizate. Consumatorii moderni au programul zilnic destul de incarcat, uneori chiar haotic, ceea ce a impus nevoia unui pahar care sa fie usor de utilizat, ieftin, sigur, cu capac, in care sa-si puna bautura preferata rece, inclusiv shake-urile energizante, smoothie-ul sau sucul de fructe si legume. 

La evenimentele mari si ocaziile speciale precum aniversarile, picnicurile, lansarile de produse si conferinte, paharele de plastic reprezinta cea mai buna optiune, mai ales atunci cand sunt personalizate cu detaliile evenimentului. 

Pentru aniversarea zilelor de nastere ale copiilor mici, parinti aleg pahare de plastic deoarece sunt sigure, convenabile si practice. Niciun parinte sau organizator de petreceri nu vrea sa expuna copiii la riscul de a se rani datorita obiectelor care se sparg. Paharele de plastic de 200/ 250 ml cu capac prin care incape paiul de baut sunt cea mai buna optiune pentru astfel de ocazii. Spre finalul petrecerii, paharele de plastic pot fi folosite pentru a realiza diverse obiecte decorative sau pictate pentru a cea un frumos suvenir. 

Plasticul este cel mai popular material si prima optiune atunci cand vine vorba de a produce un obiect, insa te-ai intrebat vreodata de ce? Care sunt calitatile plasticului care-l fac un material atat de popular pentru aproape orice? 

Plasticul are urmatoarele avantaje: are greutate mica, este ieftin, este rezistent, reciclabil (paharul de plastic poate fi refolosit ori de cate ori este nevoie, pana se rupe), versatil, fara miros, transparent si nu conduce electricitatea. 

Poti comanda online chiar azi pahare de plastic de diverse dimensiuni - de la 200/250 ml la 500/650 ml - cu sau fara capac, pe care sa le primesti prin curier chiar maine. Paharele de plastic sunt sigure, igienice si cu intrebuintari practice. In perioadele din an in care exista riscul de raspandire a gripei sau a bolilor copilariei, paharele de plastic sunt cea mai buna optiune pentru a acoperi nevoile unei colectivitati. 

Nu uita sa reciclezi paharele de plastic si sa incurajezi clientii tai sa faca la fel. Putem beneficia de avantajele plasticului si sa protejam planeta in acelasi timp, prin folosirea responsabila a produselor de plastic si reciclarea lor.


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →