Ce tipuri de vestiar metalic gasesti in oferta unui furnizor profesionist?

Publicat pe 10 Ianuarie 2019
In DEX, vestiarul este definit drept "garderoba (intr-o cladire publica)" sau "mica incapere la intrarea intr-o locuinta, unde se lasa paltoanele, palariile etc.", dar si ca "incapere intr-un spital sau intr-o intreprindere unde se lasa hainele in pastrare sau se imbraca echipamentele de protectie". Ultima definitie se apropie de tema articolului nostru de astazi, vestiarele metalice, cu mentiunea ca acestea sunt similare unor dulapuri individuale sau pentru mai multe persoane.

Un vestiar metalic este folosit cu precadere in locuri care presupun ca angajatii sau clientii sa se dezbrace de hainele de strada si sa poarte o vestimentatie specifica. Astfel, putem gasi aceste obiecte de mobilier in atelierele auto, spitale, restaurante, mall-uri, dar si la piscina, saloane de masaj ori saune.

Avand in vedere versatilitatea acestor articole de mobilier si domeniile extrem de diverse in care acestea pot fi utilizate, este normal sa existe o mare varietate de vestiare metalice. Un magazin care se respecta, asa cum este OfficeClass, are in oferta sa numeroase tipuri de vestiar metalic, din care le poti alege pe cele potrivite pentru tine si specificul activitatii tale.

Vestiarele metalice pot fi clasificate in functie de:

- numarul de usi: exista vestiare cu 1 pana la 30 de usi;

- numarul de polite: 1 pana la 8 polite;

- greutatea suportata de fiecare polita: intre 30 si 35 de kilograme;

- dimensiune: intre 900 x 300 x 400 mm si 2.000 x 740 x 1.600 mm;

- culoare: albastru, galben, gri, portocaliu, rosu, verde;

- pret: incepand de la 393 de Lei.

In functie de utilizarile si compartimentarea vestiarelor metalice, acestea se impart in:

a) vestiar metalic compact. Asa cum le spune si numele, acestea se caracterizeaza prin faptul ca ocupa foarte putin spatiu, fiind inalte si inguste, astfel incat pot fi instalate peste 10-20 de astfel de obiecte de mobilier chiar si intr-un spatiu restrans.

b) cusetat. Acestea au intre 2 si 30 de usi si intre 2 si 8 polite, putand fi prevazute si cu picioare metalice. Precum cel compact, acest tip de vestiar metalic ocupa putin spatiu si este una dintre cele mai eficiente metode de depozitare.

c) compartimentat curat / murdar. Acestea sunt extrem de utile pentru angajatii din atelierele auto sau restaurante, care nu pot evita petele de ulei, respectiv de mancare in timpul activitatii lor. Vestiarele compartimentate curat / murdar sunt prevazute cu un perete despartitor pentru cele doua tipuri de haine.

d) cu usi Z. Usile Z reprezinta o inventie care permite exploatarea la maximum a spatiului din interiorul unui vestiar metalic si compartimentarea cat mai eficienta a acestuia. Prin urmare, daca dispui de un spatiu redus, este recomandat sa achizitionezi aceste obiecte de mobilier.

e) cu bancuta. Bancutele permit schimbarea cat mai rapida, placuta si eficienta a hainelor, iar de la OfficeClass poti achizitiona bancute si separat, la preturi incepand cu 311 Lei.

f) scolar. Nu in ultimul rand, aceste vestiare sunt destinate folosirii in scoli si, datorita compartimentarii eficiente si inteligente, pot fi impartite de mai multi colegi.

Domenii: Retail, Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →