Ce trebuie sa ai in vedere cand iti doresti carnetul de sofer

Publicat pe 29 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Pentru toti cei care vor sa devina soferi responsabili si bine educati in trafic pentru toata viata, va invitam la scoala de soferi Drive School. In capitala Romaniei, scoala noastra este extinsa in fiecare sector pentru o usoara accesibilitate pentru toti. Preturile pentru toate categoriile nu sunt exagerate si astfel va oferim calitatea la cel mai bun pret. Ne dezvoltam in continuu si dorim sa acoperim cat mai multe zone. Am vrut sa oferim standarde inalte si o buna colaborare cu toti elevii nostrii. Va pregatim cu seriozitate si rabdare astfel incat sa luati examenle practice si teoretice din prima. Pe site-ul nostru www.driveschool.ro gasiti si alte informatii legate de noi.

O scoala de soferi care va pregateste pentru trafic foarte bine

Peste tot gasiti anunturi cu scoli de soferi de la afise pe strazi, pana la reclame pe internet si prin mail. Va ajutam cu cateva sfaturi pentru a alege ce vi se potriveste:

1. Cauta ca instructorul tau sa aiba experienta si recomandari bune. Nu ezita sa intrebi scoala de soferi respectiva cati elevi are instructorul respectiv si ce rata de promovare are. Instructorul potrivit trebuie sa aiba de asemenea o atitudine profesionala si sa va simtiti bine in preajma lui. Veti petrece cateva ore pe saptamana impreuna timp de cateva luni si nu trebuie sa faceti o decizie pripita. Desigur oricand nu va place alegerea facuta aveti dreptul de a solicita o schimbare. Poarta o converstie cu el, poti chiar sa asisiti la o sedinta pentru vedea cum preda.

2. Cand cautati masina potrivita luati in calcul ce fel de masina veti conduce dupa ce dobanditi carnetul mult visat. Cu cutie automata sau manuala, desi se recomanda sa invatati pe cea manuala, va este mult mai usor sa treceti de la una manuala la automata decat invers , caz in care cel mai probabil va va lua mult timp de acomodare. Si desigur cautati ca masina sa nu fie foarte veche. Sa fie bine intretinuta si sa ruleze usor pe drum fara defectiuni. Daca auziti ca masina merge bine dar are o mica problema undeva, va recomandam sa evitati.

3. Sa nu va grabiti in dobandirea carnetului de conducere. E posibil sa excelati pe partea practica mai mult decat pe cea teoretica sau invers. Si chiar daca nu luati examenele din prima, nu este nicio problema. Cum va va spune si instructorul dumneavoastra, nu sunteti nici prima nici ultima persoana. Doar prin practica puteti deveni mai bun si cel ami important, nu va lasati .

Pregatire chiar si dupa ce ati terminat scoala de soferi

 Noutati in ce priveste legislatia rutiera apar tot timpul. Noi va tinem la curent cu ele chiar si dupa ce termianti cursurile cu un simplu click pe pagina noastra. Un sofer informat este unul precaut . Chiar daca se intampla ceva chiar daca nu, este bine sa va cunoasteti drepturile ca sofer . La scoala de soferi Drive School nu va lasam sa plecati nepregatiti cu privire la legi si sanctiunile lor . Nu ne grabim sa va aruncam pe usa deoarece noi existam pentru a invata fiecare generatie ce inseamna sa fii un sofer bun. Va asteptam pe site-ul nostru www.driveschool.ro.

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!