Ce trebuie sa faci daca ai picat examenul de la sala?

Publicat pe 27 Decembrie 2016
Chestionare auto scoala de soferi Drive School Bucuresti

Totul a fost bine. Sau cel putin asa ai crezut ca va fi. Parca ai simtit ca ti se naruie pamantul de sub picioare in momentul in care aplicatia ti-a scris pe ecran ca esti respins. Pe fata ta ti s-au schimbat intr-o fractiune de secunda zeci de culori. Nu mai aveai decat traseul de dat asa. Incepi sa te simti vinovat pentru toate momentele in care ai zis ca inveti si defapt ai facut cu totul altceva. Dar acum nu prea ai de ce sa regreti ci sa vezi ce este de facut in continuare.

Ce trebuie sa faceti mai exact?

Va trebui sa mergi sa iti reprogramezi examenul la ghiseul de reprogramari si sa intrebi cand poti da urmatorul examen. Acolo personalul te va indruma catre pasii pe care trebuie sa ii faci si pana la data urmatoare va trebui sa te concentrezi sa completezi cat mai multe chestionare auto.

Din acest moment este recomandat sa acorzi si mai multa seriozitate pentru fiecare chestionar in parte pentru a putea sa iti asiguri succesul la examenul urmator.

De asemenea, daca ai picat examenul de la sala, atunci chiar din acel moment vei putea sa afli ce trebuie sa faci mai departe. Examenul se poate da din nou in termen de un an de la finalizarea scolii de soferi intrucat aceasta este perioada de valabilitate. Dupa ce a trecut un an puteti incepe din nou scoala de soferi iar ceea ce ati investit anterior se va pierde.

Este recomandat totusi sa va inscrieti la examen imediat dupa ce ati finalizat scoala de soferi intrucat fiecare chestionar rezolvat inca mai este proaspat in minte. Daca totusi ati dat examenul si ati picat este bine sa mai incercati sa il dati cat mai curand posibil.

In momentul in care ati fost respins la proba teoretica vi se va comunica si daca mai aveti nevoie de ore suplimentare de conducere pentru a pastra proaspat in minte modul in care se va desfasura si aceasta proba.

Pregatire suplimentara prin completare chestionare auto si ore de traseu suplimentare

Legislatia in vigoare spune asa: ,,calificativul <<admis>> la proba teoretica permite sustinerea probei practice in perioada de valabilitate a cursului de pregatire teoretica si practica (...) Candidatii declarati <<respins>> la proba practica pot fi programati pentru sustinerea unei noi probe dupa perioada de cel putin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare si prezentarea dovezii care atesta efectuarea a cel putin 6 ore suplimentare de pregatire practica intr-o scoala de conducatori auto autorizata”, dispune actul normativ publicat in Monitorul Oficial.

In acest timp trebuie sa va pregatiti prin a completa cat mai multe chestionare auto si sa indepliniti conditiile pentru a participa la un nou examen, astfel incat de aceasta data sa fiti mult mai bine pregatit si sa puteti sa va obtineti permisul de conducere.

La scoala de soferi Drive School veti cunoaste toate informatiile de la inceput, astfel incat sa nu va confruntati cu surprize in momentul in care ajungeti la proba contrarie. Pe site-ul nostru www.driveschool.ro veti putea sa va informati chiar de dinainte sa va inscrieti si aveti acces la chestionare auto dar si la cursuri pe care sa le cititi pentru a va pregati.

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →