Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa-ti deschizi o gogoserie

Publicat pe 16 Ianuarie 2019
O gogoasa si o cana de cafea pot fi un mic dejun excelent, mai ales atunci cand esti pe fuga si nu vrei sa sari peste cea mai importanta masa a zilei. Sa nu mai spunem ca gogosile reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi ale romanilor.

O gogoasa si o cana de cafea pot fi un mic dejun excelent, mai ales atunci cand esti pe fuga si nu vrei sa sari peste cea mai importanta masa a zilei. Sa nu mai spunem ca gogosile reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi ale romanilor. Nu e de mirare ca gogoseriile au luat cu asalt orasul. Daca te bate si pe tine gandul sa-ti deschizi o gogoserie, poate ca ai nimerit ideea de afacere perfecta. Fiind vorba despre vanzarea unor produse ieftine, proiectul de demarare este mai putin complex decat in cazul altor proiecte din industria food service. Marfa se vinde "cat e calda" si plata se face pe loc, asa ca riscurile sunt relativ mici.

In plus, ai avantajul ca o gogoserie efectueaza vanzari indiferent de sezon. Fie vara sau iarna, oricand merge o gogoasa pufoasa, cu ciocolata, gem sau glazura, cu diverse arome si culori. De fapt, in asta consta si succesul unei gogoserii – cu cat produsele sunt mai variate, cu atat cresc mai mult vanzarile si notorietatea magazinului. Iata de ce sa tii cont pentru a asigura succesul afacerii tale!

Asa cum spuneam si mai devreme, varietatea produselor este vitala pentru succesul intregului business. Orice gogoserie ar trebui sa puna la dispozitia clientilor produse cat mai diverse: gogosi simple, gogosi cu branza dulce sau sarata, gogosi cu zahar sau fara, cu gem de diverse tipuri, cu ciocolata alba sau neagra, cu bomboane, miere, glazura, martipan etc. Cu cat mai divers, cu atat mai bine. Practic, afacerea ta va consta in vanzarea gogosilor, dar ai putea adauga in meniu si alte tipuri de produse de patiserie, cum ar fi prajituri. In plus, poti crea propria reteta pe care clientii nu o vor gasi decat la tine si cu care vor asocia gogoseria. Si nu in ultimul rand, ofera-le clientilor si bauturi calde sau racoritoare. 

Un laborator ”la vedere” poate aduce un plus de valoare afacerii. Clientii ar putea privi, in timp ce asteapta, cum se modeleaza coca, cum se glazureaza gogosile, unde sunt depozitate cele deja preparate. Astfel vor capata si mai multa incredere in produsele pe care le oferi pentru ca vor sti ca sunt proaspete.

Personalul profesionist, amabil si zambitor va reusi intotdeauna sa ofere clientilor o servire impecabila. Acestia se vor intoarce cu placere daca vor fi intampinati cu multa politete. Recompenseaza-ti angajatii in mod corect si acestia isi vor da silinta sa le faca tuturor clientilor pe plac. 

Investeste in echipamente de calitate inca de la inceput si nu vei regreta. Ai fi surprins sa afli ca poti deschide o gogoserie cu aproximativ 2900 euro+TVA. De la malaxorul de aluat, mixerul planetar si friteuza de patiserie, de diverse capacitati, ai nevoie de echipamente de calitate care sa te ajute sa prepari cele mai bune gogosi! TOPK iti pune la dispozitie aparatura de care ai nevoie pentru a dota orice gogoserie si, cel mai important, expertiza de care are nevoie orice afacere la inceput de drum In plus, la TOPK gasesti o gama variata de echipamente profesionale pentru domeniul alimentar, inclusiv dulapuri frigorifice verticale de care vei avea nevoie pt a pastra aluatul si produsele finite si accesoriile de patiserie folosite la modelarea si ornarea gogosilor. Cu o experienta de 24 ani in domeniu, firma ofera solutii complete de echipare pentru restaurante, catering, fast-food, baruri, cafenele, pizzerii, covrigarii, cofetarii, patiserii, gelaterii, brutarii, supermarket-uri, magazine alimentare, carmangerii, macelarii, spalatorii si curatatorii profesionale, depozite frigorifice. De la consultanta, planificare si pana la montaj si service, TOPK ofera toate facilitatile pentru clientii sai, inclusiv mici sfaturi care fac o diferenta mare in bunul mers al afacerii tale. Stiai de exemplu ca reteta de gogosi trebuie adaptata modului de gatire pe care il folosesti sau ca un grad in plus sau in minus la temperatura aluatului face diferenta intre o gogoasa pufoasa cu crusta crocanta si o gogoasa innecata in ulei? Acestea sunt mici detalii care pot contribui decisiv succesul sau esecul afacerii tale si nu le poti afla decat de la profesionistii in domeniu. 

Domenii: Afaceri

Promovare Online

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!