Ce trebuie să știți despre cosmeticele bio pentru îngrijirea tenului

Publicat pe 28 Ianuarie 2019
Chiar dacă avem cea mai corectă alimentație, facem sport de câteva ori pe săptămână și bem zilnic minimum doi litri de apă, dacă folosim cosmetice, detergenți, săpunuri pline de chimicale, vom avea un aport de substanțe nocive suficient, încât să diminueze în mare măsură eforturile și reușitele obținute. Sănătatea înseamnă refuzul de a folosi substanțe chimice nocive pentru oricare dintre nevoile noastre îngrijire.

Grija pentru sănătatea noastră trebuie să fie o constantă a tuturor acțiunilor noastre. De aceea, obiceiurile de viață sănătoasă presupun nu doar folosirea de alimente bio, o hidratare corespunzătoare, multă mișcare, ci și folosirea de produse de îngrijire și cosmetice pentru ten tot de origine naturală. 

Una dintre părțile corpului care necesită o îngrijire specială este chiar fața. Zilnic trebuie demachiată de 2 ori, hidratată, machiată și protejată corespunzător. Dacă folosim cosmetice pline de parabeni, proteine sintetice, conservanți și fel de fel de chimicale, efectele pe termen mediu pot fi, în loc de menținere a tinereți, de îmbătrânire prematură a pielii.

O piele sănătoasă se întreține folosind produse cât mai naturale. Loțiuni demachiante, tonic, gel de curățare, creme de zi și de noapte, măști purificatoare și hidratante, balsam de buze, toate acestea trebuie să fie realizate din extracte de plante cât mai naturale. Uleiurile din semințe, uleiurile esențiale, derivatele din plante, ceara, proteinele naturale, compuși activi din plante, vitamine, minerale, antioxidanți etc. este recomandat să se regăsească din plin în compoziția tuturor cosmeticelor pentru față pe care le folosim.

De ce să folosim cosmetice pentru ten din ingrediente naturale?

Chiar dacă prețurile de achiziție sunt un pic mai mari și au termene de garanție mult mai mici, aceste produse vin cu numeroase beneficii:

    • Datorită ingredientelor active, sunt mult mai sănătoase pentru piele și pentru organism

    • Sunt mult mai eficiente decât contracandidatele lor chimizate

    • Redau vitalitatea și strălucirea pielii

    • Sunt mult mai ușor absorbite de către piele

    • Pot fi folosite și de către gravide și pentru copii

    • Produc mai puține alergii

    • Au mai puține efecte adverse și secundare.

Datorită tuturor acestor avantaje pentru sănătatea pielii, folosirea de produse cosmetice organice și bio ar trebuie să devină un obicei normal pentru toți.

Structura lor naturală fiind mult mai apropiată de cea a substanțelor naturale din pilea noastră, le face să fie mult mai ușor asimilate și tolerate de către organismul nostru. În plus fluxul nostru sangvin nu va mai fi invadat de produsele chimice ce se regăsesc cu generozitate în alcătuirea cremelor industrializate. Produsele cosmetice bio pentru ten curăță și hidratează delicat pielea, fără efectele secundare produse de coloranții, parfumurile și conservanții din produsele obișnuite.

Pentru efecte corespunzătoare, și în alegerea acestui tip de produse, trebuie să țineți seama de tipul, de reacțiile și sensibilitățile specifice fiecărui tip de ten.

Alegând să folosiți produse organice și bio pentru întreținerea feței, alegeți să aveți parte de o îmbunătățire generală a stării de sănătate.

 "Aici" poți găsi toată gama de cosmetice comercializată de magazinul eherbal.ro.

Domenii: Farma

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →